Σταύρος Κελέτσης: “Η κοινωνία είναι σύμμαχός μας, είναι μαζί μας”

659

Στις εξαιρετικά θετικές και ελπιδοφόρες αντιδράσεις της Κοινωνίας και των αγορών, σε εσωτερικό και εξωτερικό, ακόμη και πριν την Κυβερνητική αλλαγή, στάθηκε από το Βήμα της Βουλής, ο Σταύρος Κελέτσης.

Ο βουλευτής Έβρου, στο πλαίσιο της συζήτησης επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης, υπογράμμισε την άνοδο του Χρηματιστηρίου και την κατακόρυφη πτώση στα επιτόκια δανεισμού της χώρας, ως χαρακτηριστικά δείγματα του εξαιρετικά θετικού οικονομικού μομέντουμ, που διέπει την κυβερνητική προσπάθεια.

«Δε θα πρέπει να εξανεμίσουμε αυτή την προίκα, του αισιόδοξου κλίματος που παραλάβαμε. Ο μεγάλος κίνδυνος για αυτή την αλλαγή, είναι να επιστρέψουμε στον παλιό κακό μας εαυτό».

Ο βουλευτής τόνισε πως με τόλμη & αποφασιστικότητα, η χώρα μπορεί να προχωρήσει και να αλλάξουμε σελίδα, με όπλα την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την αισιοδοξία της κοινωνικής πλειοψηφίας.

«Στόχος μας είναι η επιδίωξη της κανονικότητας».

Η ανάγκη για ποιοτικές θέσεις εργασίας, ικανές να αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών, ώστε να μην έχουν την ανάγκη επιδομάτων, επισημάνθηκε ρητά από το βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι 158 συνάδελφοι είμαστε εδώ, ενωμένοι, ως μια γροθιά, για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Όπως και η ελληνική Κοινωνία!».

Σταύρος Κελέτσης