Ο Αναστάσιος Δημοσχάκης για την ημέρα απόστρατων και συνταξιούχων της ΕΛ.ΑΣ

929

Με ιεροπρέπεια τελέστηκε σήμερα (22/06) Κυριακή των Αγ. Πάντων η Θεία Λειτουργία & Δοξολογία για τους Αποστράτους & Συνταξιούχους της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ στον Ι Ν Αγ. Θεοδώρων Ορεστιάδας, την οποία παρακολούθησε ο υποψήφιος Βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Με αφορμή τη προχθεσινή ημέρα ο υποψήφιος Βουλευτής δηλωσε:

” Η Πολιτεία με Νόμο καθιέρωσε να τιμώνται κατ’ετος ανήμερα της Κυριακής των Αγ Πάντων οι Απόστρατοι & οι Συνταξιούχοι της ΕΛ.ΑΣ για την σημαντική κοινωνική προσφορά τους καθιερώνοντας ταυτόχρονα τους Αγ. Πάντες & προστάτες αυτών.

Η Πολιτεία υλοποίησε με Νόμο την εισήγηση μας ως Αρχηγείο της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ καθιερώνοντας την Κυριακή των Αγ Πάντων ως Ημέρα Τιμής των Αποστράτων & Συνταξιούχων του Σώματος οργανώνοντας εκδηλώσεις, δοξολογίες κι ομιλίες στις Πρωτεύουσες των Νομών της Χώρας καθώς & στις έδρες των Δ/νσεων Αστυνομίας αυτής .

Η προσφορά των Αποστράτων & Συνταξιούχων είναι διαχρονική, ανεκτίμητη κι απλόχερη μέχρι θυσίας, γιατί υπηρέτησαν τον πολίτη και την Πατρίδα με σθένος και αφοσίωση από διάφορες θέσεις ευθύνης, αποτελώντας το φωτεινό παράδειγμα για τη νέα γενιά των αστυνομικών.

Χρόνια Πολλά στους Απόστρατους !! Χρόνια πολλά στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !

Αναστάσιος Σπ. Δημοσχάκης – Βουλευτής Έβρου Νέας Δημοκρατίας

Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. | Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας