“Οι Γερμανοί Ξανάρχονται” και η “Ελίζα” τα προσεχή ΣΚ στο ΔΙΟΝΥΣΟ

1056

Με τις δύο νέες του παραγωγές συνεχίζει τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα του Μαΐου τη δραστηριότητά του το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ στο θέατρό του.

«Οι Γερμανοί Ξανάρχονται»
των Αλέκου Σακελλάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου


Θερμή η υποδοχή του κοινού που γέμιζε το θέατρο σε κάθε παράσταση τα Σαββατοκύριακα πριν το Πάσχα, γεγονός που «αναγκάζει» ευχάριστα το Θεατρικό Εργαστήρι σε επανάληψη των παραστάσεων για δύο ακόμη Σαββατοκύριακα, στις 11-12 και στις 18-19 Μαΐου 2019, στις 9 το βράδυ.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Μουσική Επιμέλεια: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκος Πατούνας, Φωτισμοί/Ήχοι: Γιάννης Μητούδης, Τεχνική Υποστήριξη: Ιορδάνης Βροχίδης.

Παίζουν (αλφαβητικά):
Θάνος Βαρακλής, Ζήσης Ζαβράκης, Κατερίνα Ζησάκη, Φανή Καρασμανάκη, Άρης Καρυπίδης, Γιούλη Κιτσικούδη, Αποστόλης Μπαρώνης, Δημήτρης Μωρίδης, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Γεωργία Σαρρή, Απόστολος Τσακιρίδης, Στανισλάβ Τσβέτκωφ, Μαρία Τσομπανίδου και ο Άκης Τσονίδης.

Εισιτήρια: 9 ευρώ και 6 ευρώ. Πληροφορίες/κρατήσεις: 2552028280.

**************************************

«Ελίζα»
της Ξένιας Καλογεροπούλου

Για μία μόνο παράσταση η Παιδική Σκηνή του ΔΙΟΝΥΣΟΥ (αποτελούμενη από ενήλικες) παρουσιάζει το συναρπαστικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Ελίζα», την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 6 το απόγευμα.

Η πιο συναρπαστική και γοητευτική ιστορία αγάπης για ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα. Ένα κορίτσι έξυπνο, γενναίο, πεισματάρικο, δυναμικό, ένα κορίτσι που δεν φοβάται να περιμένει και να αγαπάει. Ένα ταξίδι όλη η παράσταση με σκοπό τον θρίαμβο της αγάπης και του έρωτα.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκος Πατούνας, Μουσική Επιμέλεια/Φωτισμοί/Ήχοι: Γιάννης Μητούδης.

Παίζουν (αλφαβητικά):
Ιορδάνης Βροχίδης, Στέργιος Γκουτσίδης, Μαρία Γώγογλου, Βάσια Ζάχρα, Κατερίνα Ζησάκη, Φανή Καρασμανάκη, Ιωάννης Κάρμης, Μαρία Κυριακίδη, Σταυρούλα Ντινούδη, Ζωή Παραπάγκου, Κλειώ Τζανταρμά, Στανισλάβ Τσβέτκωφ.

Εισιτήρια: 6 ευρώ. Πληροφορίες/κρατήσεις: 2552028280.