Τρελό Χριστουγεννιάτικο party στην Αλεξανδρούπολη!! Santa Claus Rock!!

1477

Ο Σύλλογος Μουσικών Αλεξανδρούπολης συνεχίζει να δηλώνει παρόν με τις δράσεις του και για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Ειδικές τιμές για ένστολους !!!

Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων η Μουσική Σκηνή στην Αλεξανδρούπολη (πρώην Κυβερνείο) θα πλημμυρίσει με κάθε είδους μελωδίες, Χριστουγεννιάτικες και μη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με τοπικά συγκροτήματα , δείχνοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη αλλά και το υψηλό επίπεδο που έχει η μουσική σκηνή της πόλης μας. Μαζί μας θα είναι οι “City Vibes” ως ένα instrumental trio, οι δυναμικοί “Κηφήνες” και ο μοναδικός Αλέξανδρος Κεβόπουλος. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι “Ice Breakers” το συγκρότημα του ΣΥΜΑ, που κάθε φορά αποτελείται από διαφορετικά μέλη του συλλόγου, με πρόγραμμα έκπληξη!Φυσικά το πάρτι δεν σταματάει εδώ. Τη ζωντανή μουσική θα διαδέχονται DJ sets με τις καλύτερες μουσικές επιλογές για μια βραδιά όπου το κέφι θα παραμείνει αμείωτο σε όλη τη διάρκειά της.

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου από τις 21:00 σας περιμένουμε όλους στη Μουσική Σκηνή. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι καλή διάθεση. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Είσοδος: 3€ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Σύλλογος Μουσικών Αλεξανδρούπολης Web https://syma.com.gr/ Facebook https://www.facebook.com/MusiciansOfAlexandroupolis/ Email info@syma.com.gr

Πληροφορίες: Περικλής Επιτρόπου (Πρόεδρος), info@syma.com.gr, κιν. 6944988311