Παναγιώτης Δεληντζόγλου: “Εξαφανισμένοι από παντού οι βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ”

1288

Ανακοίνωση με την οποία ρίχνει ευθύνες στους βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε πριν λίγο ο πρόεδρος των νέων εργατικών κατοικιών του Διδυμοτείχου. Παναγιώτης Δεληντζόγλου. 

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρει: 

Τέσσερις βουλευτές έχει ο Ν. Έβρος αλλά μόνο της ΝΔ εμφανίζονται και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στους γάμους στα πανηγύρια.Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές του νομού Έβρου εκλεχτήκατε από τους πολίτες για να βοηθήσετε τον τόπο μας αλλά εσείς όπως πάντα παραμένετε άφαντοι από κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι εβριτες μας.Η τσέπη είναι γλυκιά αλλά σκέφτηκε ότι την γεμίζετε με τους δικούς μας ψήφους που σας εμπιστεύτηκε ο κόσμος για να βοηθήσετε αλλά εσείς μάθατε μόνο να τάζετε δουλειές, μεταθέσεις,και πολλά άλλα που μένουν μόνο στα λόγια και όχι στις πράξεις.

Η ώρα σας έρχεται και θα εμφανιστείτε πάλι σε λίγους μήνες που έρχονται εκλογές και πάλι τα ίδια ψέματα.Το Διδυμότειχο άρχισε να χάνει τα πάντα και εσείς οι σημερινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραμένετε άφαντοι από παντου.Μερικοι κάτοικοι του Έβρου σας δίνουν και βραβεία εμείς αυτήν την φορά θα σας δώσουμε ένα χαρτί να πάτε στα σπίτια σας γιατί ο Έβρος έχει πολλά προβλήματα και κανένας σας δεν ασχολήθηκε μέχρι σήμερα για αυτα.Ειστε άξιοι της μοίρα σας.