Άρχισαν οι εγγραφές στα παιδικά θεατρικά εργαστήρια του Διόνυσου στην Ορεστιάδα

933

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές για τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια που και φέτος θα λειτουργήσουν στο ΔΙΟΝΥΣΟ. Όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσουν τμήματα για παιδιά από 4 ετών, παιδιά δημοτικού σχολείου και εφηβικές ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου.

Η πρώτη συνάντηση όλων των παιδικών και εφηβικών τμημάτων θα γίνει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα των μαθημάτων.

Κάλεσμα ενηλίκων για τη νέα σεζόν

Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ απευθύνει κάλεσμα προς όσους ενήλικες επιθυμούν να ενταχθούν στην Ομάδα, είτε για να εκφραστούν επί σκηνής ως ηθοποιοί, είτε για τις υποστηρικτικές ομάδες εκτός σκηνής.
Η πρώτη συνάντηση παλιών, νέων και… μελλοντικών μελών θα γίνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Η πρόσκληση για τις ομάδες ενηλίκων είναι ανοιχτή, προς κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως θεατρικής εμπειρίας, ικανοτήτων ή… ταλέντου. Αυτά όλα θέλουν το χρόνο τους… Προς το παρόν αρκεί μόνο η αγάπη για το θέατρο, το μεράκι, το ομαδικό πνεύμα και η συνεργατικότητα.

Εγγραφές στα παιδικά θεατρικά εργαστήρια και δηλώσεις συμμετοχής στις ομάδες ενηλίκων, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες: 2552028280.