Έλα τώρα στις ακαδημίες του ΑΟ Ορεστιάδας και γίνε εσύ το επόμενο αστέρι του βόλεϊ

1702

Η Διοίκηση του Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων όλων των αγωνιστικών του τμημάτων (Αντρικό, Εφηβικό, Παιδικό, Παμπαιδικό, Γυναίκες, Κορασίδες και Παγκορασίδες) την Δευτέρα 03.09.2018 καθώς και των εγγραφών για την νέα χρονιά.

Οι προπονητές του συλλόγου μας, Μίλοραντ Κόβατς, Θεόδωρος Χουσίδης, Ηλίας Γραμματικόπουλος, Στέλιος Κεμανετζής και Αντρέας Κιουτσιούκης αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους για τη νέα σεζόν ως εξής:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟΥ: Μίλοραντ Κοβατς

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Θεόδωρος Χουσίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στέλιος Κεμανετζής

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Αντρέας Κιουτσιούκης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Junior : Ηλίας Γραμματικόπουλος

Οι εγγραφές θα γίνονται στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» από 03.09.2018 παρουσία των προπονητών και μελών της Διοίκησης κατά τις ώρες 15.00-20.00 με ταυτόχρονη ενημέρωση των γονέων για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Όλα τα τμήματα του ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ θα λειτουργήσουν κανονικά με τους πλέον εξειδικευμένους και έμπειρους προπονητές στο άθλημα παρά την παραπληροφόρηση από κάποιους για το αντίθετο.

Στο επόμενο διάστημα ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις για τους μικρούς φίλους του αγαπημένου μας αθλήματος. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρόνια σε όλους με υγεία! Εκ του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παντελής Δραχτίδης