10.000 ευχαριστώ από την ομάδα του inevros

1100

Μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της πορείας μας τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο είναι η σημερινή καθώς και επίσημα “αρέσουμε” σε 10.000 …. από εσάς στο facebook

Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει και ούτε πρόκειται φυσικά!! Αυτό που έχουμε νιώσει σίγουρα είναι ότι όταν σε αγαπούν τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι απερίγραπτη χαρά και τεράστια ώθηση να κάνουμε ακόμη καλύτερο το inevros. Δεν υπάρχει τρόπος να εκφράσουμε τις τεράστιες ευχαριστίες μας γι΄αυτό που εσείς μας χαρίζετε καθημερινά.

Επιζητούμε και επιδιώκουμε να αναπτύξουμε μια σχέση μαζί σας πέρα από τα συνηθισμένα  και να αλληλεπιδράσουμε μαζί σας όσο περισσότερα γίνεται. Εδώ ζητούμε τη βοήθεια σας. Βοηθήστε μας να μεγαλώσουμε και να διαδώσουμε τον Έβρο μας όπου υπάρχει Εβρίτης και θέλει να μάθει για τον τόπο του. Ένα like η μια κοινοποίηση ενός άρθρου που σας άρεσε, πολύ περισσότερο αν μας διαδώσετε ως μέσο, θα είναι για μας ένα τεράστιο δώρο.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς τους 10.000 που μας εμπιστευτήκατε. Ας γίνουμε όσο περισσότεροι μπορούμε!!!