“Η Καντίνα Τoυ Πασχάλη”. Εκεί που η καντίνα συναντά το ποιοτικό φαγητό!

10308

Αν και στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει οι καντίνες να είναι ταυτισμένες με το γρήγορο φαγητό, η “Καντίνα του Πασχάλη” έχει καταφέρει να παντρέψει δύο διαφορετικές έννοιες: Το φαγητό «στυλ καντίνας» με την ποιότητα.

Το εξαιρετικής ποιότητας κρέας, ψημένο μπροστά στα μάτια του πελάτη, το απίστευτο χειροποίητο μπιφτέκι με όλα τα συνοδευτικά τους, σε συνδυασμό με τη μοναδική σως του Πασχάλη, θα μετατρέψουν σε στέκι όσους επισκεφτούν την καντίνα.

Στην Καντίνα του Πασχάλη η φιλοξενία έχει πρωταρχικό ρόλο.
Ο ιδιοκτήτης, Πασχάλης Κυπαρρισούδης, πάντα χαμογελαστός και πρόσχαρος θα σας υποδεχτεί με την πρέπουσα ζεστασιά και φιλικότητα του οικοδεσπότη για να αισθανθείτε την απαραίτητη οικειότητα και να απολαύσετε το φαγητό σας.

Πλέον, η μικρή καντίνα έχει μεταμορφωθεί σε ένα όμορφο στέκι που αν και κρατάει το παραδοσιακό στυλ μια καντίνας δρόμου που προσφέρει γρήγορο φαγητό, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε ποιότητα από τα εστιατόρια της πόλης.

Την καντίνα του Πασχάλη λοιπόν θα τη βρείτε έξω από το θερινό σινεμά του Διδυμοτείχου, από Πέμπτη εως Κυριακή και από τις 6 το απόγευμα μέχρι …..τελικής πτώσεως!!