Μ.Γ.Σ Εθνικός: Τώρα μας θυμήθηκε η Περιφέρεια και ο κ.Πέτροβιτς ;;;

1152

Το γάντι στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έριξε η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με αφορμή τα συγχαρητήρια του αντιπεριφερειάρχη Δημητρίου Πέτροβιτς για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Λίγκ Καπ.
Η διοίκηση του Εθνικού ζητάει ουσιαστικά από την Περιφέρεια να δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για την ομάδα και όχι να δει προσχηματικά συγχαρητήρια. Αναλυτικά….
“Αγαπητέ Αντιπεριφερειαρχα,
Ευχαριστούμε πολύ για τις θερμές ευχές σας και τα συγχαρητήρια που μας δώσατε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2018 αλλά θα θέλαμε στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ξανά αυτό που πολλές φορές σας επισημάναμε σε κατ´ιδιαν συζητησεις και σε σας και στον κύριο Περιφερειάρχη: η ομάδα αυτή εκτός από επιμονη πίστη και αφοσίωση που πρέπει να επιδείξει όπως δημόσια αναφέρατε, χρειάζεται και αρκετές χιλιάδες ευρώ ετησίως για μετακινήσεις ενώ για την τριετία που πέρασε η διοίκηση μας έχει πληρωσει ενα πολύ μεγάλο ποσο από τα παλιά χρέη αποδεδειγμένα και καταγεγραμμένα μέσα από μια διαφανή διαχείρηση των πενιχρών μας πόρων η οποια αποδεικνύεται από όλες τις εκθέσεις της εξελεγκτικής επιτροπής.
Συνεπώς εάν όντως τα συγχαρητήρια σας δεν είναι προσχηματικά σας καλούμε να συμβάλετε όπως και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στο να παραμείνει ο Εθνικός μεγάλος. Εάν πάλι δεν το επιθυμείτε και συνεχίζετε να μας αγνοείται επιδεικτικά καλό θα ήταν να μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε συγχαρητήριες επιστολές”

Με πληροφορίες από την εκπομπή “Στο Φιλέ”