Κωνσταντίνος Αργυρός: Στην αρχή πάγωσα, λέω «Έβρος;»

2682

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο περιοδικό People και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιά ήταν η κρίσιμη στιγμή στη ζωή του που πήγε να τον αποσταθεροποιήσει…

Πώς ξεδίνεις;

Προσπαθώ να γυμνάζομαι, ξεδίνω με τους φίλους μου που θα πιούμε ένα ποτό –αν και δεν είμαι πολύ του ποτού– ή ένα καφεδάκι.

Σου έχει τύχει ποτέ να μη θυμάσαι την επόμενη ημέρα;

Δεν το έχω πάθει ποτέ αυτό. Αλλά έχω πιει πολύ. Όλοι το έχουμε κάνει κατά καιρούς.

Θα έλεγες ότι είσαι λίγο control freak;

Όχι, δεν είμαι. Απλά μέσα στην αταξία που επικρατεί προσπαθώ να έχω μια τάξη. Ειδικά στα συναισθήματά μου δεν είμαι καθόλου control freak. Έχω λάβει και έχω δώσει πολλή αγάπη.

Έχεις πει πως, αν πας πολύ κοντά στα media, καίγεσαι;

Σωστά, αν πας πολύ κοντά καίγεσαι, αν πας πολύ μακριά κρυώνεις. Θέλει ισορροπία. Γενικά τα αντιμετωπίζεις με μια μικρή επιφύλαξη. Να σου πω την αλήθεια, μου έχουν φερθεί άψογα. Όπως έχω φερθεί κι εγώ. Δεν έχω προσβάλει κανέναν ποτέ. Έχουμε μια ισορροπημένη σχέση. Είναι πολύ σημαντική η λέξη «ισορροπία».

Ένιωσες ποτέ να τη χάνεις;

Ναι, αλλά το σημαντικό είναι να την ξαναβρείς.

Πες ένα τέτοιο σημείο καμπής στη ζωή σου.

Τραγουδούσα συνεχόμενα για οκτώ χρόνια, έχοντας πάρει κάποιες αναβολές από το στρατό, όταν με την αλλαγή της κυβέρνησης μου ήρθε το χαρτί για να πάω φαντάρος. Στην αρχή πάγωσα, λέω «Έβρος;». Μετά γειώθηκα μέσα μου. Σκέφτηκα ότι αυτή ήταν μια καλή αφορμή για να ησυχάσει λίγο το μυαλό μου και να επανέλθω. Με το που επέστρεψα, έβγαλα το δίσκο που είχε μέσα το τραγούδι. Συμπέρασμα αυτής της εμπειρίας ήταν το «Τα κατάφερες»!

Δεν σκέφτηκες να βρεις έναν τρόπο για να μην πας φαντάρος;

Είχα πάρει κάποιες αναβολές μέχρι τότε, αλλά όταν ήρθε το χαρτί το πήρα απόφαση. Ουσιαστικά το timing ήταν τέλειο. Νιώθω περήφανος που τίμησα την πατρίδα. Έκανα παρέα εκεί με τα παιδιά, πέρασα καλά, έχω κρατήσει επαφές με ένα δυο φιλαράκια μου. Έχουν περάσει βέβαια και δυόμισι χρόνια από τότε. Ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν. Από τότε δεν έχω σταματήσει πάλι να δουλεύω. Μετά από οκτώ χρόνια πάλι. (γέλια)

Πηγή