Ανακοίνωση του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης σχετικά με απεργίες και κινητοποιήσεις

1146

Ο αγροτικός τομέας της χώρας μας διανύει μια πάρα πολύ μεγάλη παραγωγική και οικονομική κρίση , ουσιαστικά εχει βαλτώσει ,αυτήν την δύσκολη περίοδο είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε εγωισμούς , τοπικά ,προσωπικά ή κομματικά συμφέροντα και να ενώσουμε της δύναμης μας και να εργαστούμε για να δώσουμε λύσης σε χρόνια κοινά προβλήματα του κλάδου , λύσεις που θα ανακουφίσουν τον αγροτικό κόσμο και θα φέρουν την παραγωγική κι οικονομική αναγέννηση της ελληνικής περιφέρειας !
Ο αγροτικός κόσμος δεν εχει την ανάγκη ούτε στρατηγών ,ουτε ηγετών ,ουτε κομμάτων εχει κουραστεί απο την γκρίνια την μιζέρια την φαγωμάρα και την πολυδιάσπαση !!
((Άλλωστε τα τσιπουρα θα μας μείνουν αλησμόνητα))


Τα προβλήματα ειναι κοινά και απαιτούν κοινές λύσης !!


Για αυτόν τον λόγο ως αγροτικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης θελουμε να στείλουμε ενα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα πρός όλες της πλευρές οτι εμείς δεν θα πάρουμε μέρος σε καμία συνάντηση η κινητοποίηση που καθορίζεται απο κόμματα , δεν πρόκειται να κάνουμε κινητοποίηση για την κινητοποίηση κσι δεν πρόκειται να γίνουμε πιόνια κανενός φιλόδοξου ηγεμόνα .
Αντιθέτως θα συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε προσπάθεια ενοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και θα εργαστούμε μ ´όλες μας της δυνάμεις για να διεκδικήσουμε λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο ,για ενα καλύτερο και παραγωγικότερο μέλλον για εμάς και την χώρας μας !
Μ´αυτή την άποψη και στάση θα συμμετέχουμε στην συνάντηση που θα γίνει στην Σινδο την Πέμπτη ,εαν και εφόσον δεν τηρηθεί ο όρος της ενότητας πολυ απλά θα αποχωρήσουμε και θα περιμένουμε την επόμενη φορά….!!!!!