Πυρ και μανία οι άνθρωποι του Α.Ο.Δορίσκου απέναντι στον διαιτητή κ. Σταφυλλά

2659

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Α.Ο.Δορίσκου καταλογίζοντας ως μοναδικό υπαίτιο της ήττας με την Καππαδοκία τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σταφυλλά.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ήττα για την ομάδα μας από την Καππαδοκία με 0-3. Ο υπεύθυνος αυτού του αποτελέσματος είναι αποκλειστικά ο διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.Σταφυλλάς ο οποίος με κάποια συνταρακτικά “λάθη” κατάφερε να διαμορφώσει το ματς.

Ας τα δούμε και αναλυτικά όμως, αρχικά ξεκινάει τον αγώνα σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και αφού έχουν διακοπεί και άλλα ματς της κατηγορίας, λίγα λεπτά αφού έχει αρχίσει η αναμέτρηση καταχωρίζει πέναλτι κατά της ομάδας μας, αφού συμβουλευτεί τον επόπτη την αναμέτρησης επειδή δεν ήταν σίγουρος κ.Στρατουδη και αυτός του πει οτι ειναι επιθετικό φάουλ και ΔΕΝ είναι πέναλτι αυτός αποφασίζει να το δώσει και έτσι γίνεται το 0-1, στην συνέχεια το 2 γκολ έρχεται απο επιθετικό φάουλ υπέρ της ομάδας μας αλλά ο κ.Σταφυλλάς συνεχίζει να μη βλέπει κανένα φάουλ και έτσι έρχεται το 0-2 πολύ νωρίς στο παιχνίδι.Στη συνέχεια διακόπτει τον αγώνα διότι υπήρχαν οπαδοί μέσα στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας και ακούστηκαν υβριστικά σχόλια για τους παίκτες μας και εκει επικρατεί σύρραξη, αφού έχουν βγει η οπαδοί της αντίπαλης ομάδας εκτός γηπέδου αποφασίζει να ξανά βγάλει στο γήπεδο τις 2 ομάδες.

Στο 57 λεπτό έρχεται το αποτελειωτικό χτύπημα του διαιτητή που αποφασίζει να διακόψει εντελώς τον αγώνα διότι μετά από συστάσεις δεν πρόλαβε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου ο αγανακτισμένος προπονητής της ομάδας μας (ναι το έκανε και αυτο). Εντέλει ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχουμε καταλάβει ακόμα γιατί διέκοψε οριστικά το παιχνίδι έχουμε καταλάβει όμως ότι ήρθε με κάποιο σκοπό στο γήπεδο να καταστρέψει μια ιστορική ομάδα που είναι 2η στην κατηγορία και κυνηγάει οτι καλύτερο σε αυτόν τον όμιλο, το μόνο που κατάφερε όμως είναι να γίνει αντιπαθητικός σε ποδοσφαιριστές, οπαδούς και παράγοντες της ομάδας μας!!!
Υ.Γ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια και που μπόρεσαν και κρατήθηκαν ψύχραιμοι απέναντι στον προκλητικό και είρωνα κ.Σταφυλλα, συνεχίζουμε δυνατά!!!