Το ερωτηματολόγιο του 7ου προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

1186

Το Ερωτηματολόγιο 7ου Προσυνεδρίου της Ν.Δ. που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη 2/12/2017 απέστειλε ο Αν. Δημοσχάκης. Διαβάστε την επιστολή παρακάτω: 

Εν όψει του 7ου & τελευταίου Προσυνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη Σάββατο 2/12/17 με θέμα ΄ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ’ δίνεται η δυνατότητα για ουσιαστική συμμετοχή σε όλους τους Έλληνες προκειμένου να συνδιαμορφώσουν τις αρχές & τις αξίες που θα διέπουν την επόμενη Βουλή & Κυβέρνηση .

Η Ν.Δ. οργανώνει το 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Ν.Δ. που θα γίνει στην Αθήνα 15,16, & 17 Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους, ένα συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία με διευρυμένη συμμετοχή πολιτών με γνώσεις, εμπειρία και διάθεση να προσφέρουν στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας για την χώρα.

Η επόμενη Κυβέρνηση, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις κι όπως φαίνεται κι εκτιμάται, θα έχει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να είναι πρωθυπουργός και να υπηρετεί όλους τους Έλληνες.

Είναι δικαίωμα, ευκαιρία κι ευθύνη μας από οποιαδήποτε θέση, θεσμική ή όχι κι από όλους τους πολιτικούς χώρους, ακόμα κι από αυτόν των αντιπάλων, να διατυπώσουμε τις απόψεις μας, να συμφωνήσουμε, να διαφωνήσουμε, αλλά πάνω από όλα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην διαδικασία που θα καθορίσει το μέλλον των παιδιών και της Πατρίδας μας.

Σας προσκαλώ όπως συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο του 7ου Προσυνεδρίου, που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο, 02/12/2017, το οποίο βρίσκεται στο σύνδεσμο Ερωτηματολόγιο 7ου Προσυνέδριου, με τη πληροφόρηση ότι θα είμαι βρίσκομαι κι εγώ εκεί ως βασικός ομιλητής στο πάνελ για θέματα Εθνικής Άμυνας .-