Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ελπίς Αμπελοκήπων o A.O.O

1397

Ο AΟO στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του υπέκυψε στην ανωτερότητα των παικτών του κ. Καραβιδόπουλου. Οι νεαροί και ταλαντούχοι αθλητές μας μπήκαν στον αγώνα αρκετά αγχωμένοι με αποτέλεσμα να βρεθούν πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ με συνέπεια να χαθεί εύκολα το πρώτο σετ. Στο 2ο σετ τα παιδιά του Γ. Πασσαλιδη έδειξαν να διώχνουν το άγχος της πρεμιέρας προηγούμενοι με 12-8 και 16-14 αλλά η απειρία των νεαρών αθλητών μας στοίχισε και την απώλεια του 2ου σετ. Στο 3ο σετ έγινε μια τελευταία προσπάθεια από τους αθλητές μας να αλλάξουν τη ροή του αγώνα αλλά οι ταλαντούχα ομάδα της Ελπίδας δεν έδωσε κανένα δικαίωμα και με σοβαρότητα κατέκτησε το σετ και το παιχνίδι.

Η Διοίκηση του AOO αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς και με το χειροκρότημα τους στήριξαν την προσπάθεια των νεαρών αθλητών της ομάδας μας. Παράλληλα να συγχαρούμε τα παιδιά μας και. να σας θυμίσουμε ότι μας χρειάζονται όλους δίπλα τους στη προσπάθεια τους.

A.O.Oρεστιάδας – Ελπίς (9-25,18-25,14-25)

Σύνθεση Ορεστιάδας (Πασαλίδης): Τσιουτσιουλούδης, Αντωνιάδης, Παπαναστασίου, Κανταρίδης, Εμμανουηλίδης, Παλλάκης, λ- Φιλιππίδης. Αλλαγές: Πάλλας, Βλασακίδης, Βαρσαμίδης, Πεχλιβανίδης, Αντωνιάδης.