Γκούρλιας και Τσεκίνη οι πρωταγωνιστές στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης

1217
Για μία ακόμη φορά η Αλεξανδρούπολη στάθηκε αντάξια των προσδοκιών και κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς χιλιάδων δρομέων όλων των ηλικιών και προορισμός για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Το 5ο Run Greece της χρονιάς έγινε σήμερα με επιτυχία και με τη συμμετοχή περίπου 4.000 δρομείς όλων των ηλικιών.
Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να τρέξουν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και να τερματίσουν στο σημείο αναφοράς αυτής, τον Φάρο.
Χαρακτηριστικό είναι πως τα ξενοδοχεία ήταν στα όρια της πληρότητας, ενώ στον αγώνα είχαν δηλώσει συμμετοχή και δρομείς από τις γειτονικές χώρες.
Στο αγωνιστικό μέρος, νικητής στα 10λμ. ήταν ο πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων Μάρκος Γκούρλιας με 33.19, επίδοση καλύτερη από το 33.40, που του έδωσε τη νίκη και στον περσινό αγώνα. Δεύτερος με 35.53 ήταν ο Χαράλαμπος Βούλκος και τρίτος ο Δημήτρης Τζεφάλης (36.25).
Στις γυναίκες (10χλμ.) πρώτη πέρασε τη γραμμή του τερματισμού η Σόνια Τσεκίνη με 38.02 σε έναν αγώνα προετοιμασίας ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Ο Σαλί Τσιτάκ όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ήταν νικητής στα 5χλ. με 17.46, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Ερμιόνη Χάσκη (20.59).
Ο Αγώνας της Αλεξανδρούπολης διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, και Μεγάλο Χορηγό τη WIND HELLAS.
Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στη σελίδα του Run Greece.