“Εντέχνως” από την Αλεξανδρούπολη. Η πρόταση του inevros για αυτούς που αγαπούν πραγματικά τη μουσική

1677

Σύντομο ιστορικό του συγκροτήματος έντεχνης ελληνικής μουσικής “Εντέχνως”

Το μουσικό συγκρότημα “Εντέχνως” του «Εργαστηρίου Λόγου και Τέχνης» της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2016.

Το συγκρότημα έρχεται να καταθέσει τη δική του πρόταση για παραγωγή κυρίως πρωτότυπης έντεχνης μουσικής, μέσω της οποίας θα αναδεικνύονται μουσικοί και στιχουργοί της πόλης μας και όχι μόνο. Στο πρόγραμμά του βέβαια συμπεριλαμβάνει και διασκευές (κυρίως στον τομέα της ενορχήστρωσης) γνωστών και δημοφιλών τραγουδιών.
Το συγκρότημα έχει δώσει 7 συναυλίες στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης, είχε συμμετοχή σε άλλες 2, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι εμφανίστηκε και στο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης.
Ήδη στο ρεπερτόριό του αριθμεί 60 τραγούδια, από τα οποία τα 42 πρωτότυπα και τα 18 διασκευές, ενώ εδώ και λίγες μέρες ετοιμάζει σε στούντιο την παραγωγή του πρώτου ψηφιακού του δίσκου.
Περισσότερες πληροφορίες για τους Εντέχνως (φωτογραφίες και βίντεο τραγουδιών) μπορείτε να βρείτε στην σελίδα που έχουν φτιάξει στο Facebook.

Οι Εντέχνως αποτελούνται από τους παρακάτω μουσικούς:
Γεράσιμος Φωτιάδης (βιολί) , Δώρα Τσιακίρη (βιολοντσέλο) , Νικόλας Κεσκίνης (μαντολίνο-βιολί), Γιώργος Αναστασόπουλος (μαντολίνο), Δημήτρης Σιδηρόπουλος (ηλεκτροακουστική κιθάρα), Νεκταρία-Άννα Αλευρά (φλάουτο), Νικολέτα Φαντερσμίσεν (μπαρόκ φλογέρες), Γιώργος Πιστάλκας (ηλεκτρικό μπάσο), Μιχάλης Κιομουρτζής (καχόν, μπεντίρ,σνίκερς), Σοφία Τομζά (κανονάκι), Μαρκέλλα Σιούλα (τραγούδι), Νέμη Βουρλή (τραγούδι), Μαλένα Τερζάκη (τραγούδι), Βασίλης Γρένδας (πιάνο, μουσική, ενορχήστρωση)

 

Επόμενη συναυλία του συγκροτήματος: 23 Ιουνίου 2017 στο Κηποθέατρο Εγνατία Αλεξανδρούπολης, στις 21:00.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ