ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

925

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ   ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 

Ο Άθλος Ορεστιάδας διοργανώνει το 2ο τουρνουά μίνι βόλεϊ 3 Χ 3 για αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων (από την Α έως την ΣΤ τάξη)  την Κυριακή 28 Μαϊου 2017 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’ από τις 10:00 έως τις 14:00 (προσέλευση στις 09:30 με 09:45) .

Δημιουργήστε την δική σας ομάδα (των 3 ατόμων με δυνατότητα προσθήκης ενός η δύο αναπληρωματικών) με το δικό της όνομα και ελάτε να διασκεδάσουμε παίζοντας βόλεϊ.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα παραβρίσκονται στο νέο κλειστό αθλητές και αθλήτριες των ομάδων ανδρών και γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας για να βοηθήσουν και να σας δείξουν τα μυστικά του αθλήματος.

 Δηλώστε τώρα συμμετοχή στους προπονητές των ακαδημιών του Άθλου Καρδαμανίδη Ιωάννη (τηλ. 6983513768) και Χουσίδη Θεόδωρο (τηλ. 6945043976) ή στους γυμναστές των σχολείων σας

Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθούν νερό, και χυμός , επίσης αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στο τουρνουά.

Μην ξεχνάτε ότι και φέτος από την Δευτέρα 29 Μαϊου έως τις 16 Ιουνίου 2017 ξεκινάνε τα προγράμματα  των ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ του Άθλου Ορεστιάδας επίσης για αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας.

Οπότε μπορείτε να εγγραφείτε ήδη την ημέρα της διεξαγωγής του τουρνουά μίνι βόλεϊ στα προγράμματα των δωρεάν προπονήσεων.

Την ημέρα διεξαγωγής του τουρνουά μετά από πρόσκληση του Άθλου στο νέο κλειστό θα παραβρεθούν μέλη του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ν.Ορεστιάδας ‘Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός’ για ενημέρωση με έντυπα σχετικά με θέματα αιμοδοσίας  και για λήψη δειγμάτων μυελού των οστών (για όσους θέλουν).