Ακαδημίες: Δοκιμαστικά στην Κομοτηνή και το Σουφλί από την ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK

1903

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σε συνεργασία με το τμήμα scouting της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον προγραμματισμό αξιολογήσεων νεαρών ποδοσφαιριστών στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 21και την Τετάρτη 22  Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας Α.Π.Σ. Σπάρτακος Κομοτηνής (Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων) θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2001 ως το 2006 όπου θα καταγραφούν οι ικανότητες τους.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία του υπεύθυνου του τμήματος scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ Κ. Τόνι Σαβέβσκι και της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν αφού όμως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και την βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα και ανά αγωνιστική θέση είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παραβρίσκονται 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της κάθε προπονητικής ενότητας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2106855850

Επίσης, τα στελέχη της ΑΕΚ κατά την διαμονή τους θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από δραστηριότητες με τις συνεργαζόμενες ομάδες οι οποίες αναλυτικά είναι:

  • Προγραμματισμένες συναντήσεις με τους προπονητές της κάθε ακαδημίας για την ενημέρωση και καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος.
  • Την Κομοτηνή θα γίνει ομιλία προς τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας με θέμα τον τρόπο συμπεριφοράς και την υποστήριξη της συμμετοχής στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Την ακαδημία μας θα εκπροσωπήσουν, μετά από επιλογή της ίδιας της ΑΕΚ, οι Λαζίδης Δημήτριος (2001), Σοφοτάσιος Δημήτριος (2001), Φουτσιτζής Ελευθέριος (2002), Γιαννακόπουλος Ευάγγελος (2002), Σοφοτάσιος Αντώνιος (2005) και Πιστιάλκας Αθανάσιος (2005).

Την Πέμπτη 23-03-2017 οι 3 άνθρωποι του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ θα επισκεφθούν το Σουφλί, όπου και θα παρακολουθήσουν προπονήσεις και φιλικούς αγώνες των τμημάτων της ακαδημίας μας. Τα τμήματα Τζούνιορ και Προπαιδικό θα δώσουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Τυχερού ενώ το Παιδικό μας τμήμα με το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ Ισαακίου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15:45.

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί :  Νίκος  Γκούντλης