Βραβεύθηκαν οι πανελληνιονίκες του 2017 για το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης

1303
Στην ετήσια γιορτή των τμημάτων του ΜΓΣ Εθνικού, βραβεύθηκαν οι καλύτεροι αθλητές του τμήματος στίβου για το 2017.

 

Στις απονομές του τμήματος στίβου δυστυχώς έλειπαν οι βραβευθέντες λόγω συμμετοχής τους  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξαγόταν παράλληλα στο στάδιο ειρήνης και φιλίας στην Αθήνα. Τους αντικατέστησαν νεαρότεροι αθλητές του τμήματος με υψηλές διακρίσεις.

Αναλυτικά βραβεύθηκαν:

ethnikos-vraveuseis-1

Ο 22χρονος Μάρκος Γκούρλιας, για την 1η του νίκη στα 10χλμ στο πανελλήνιο ανδρών και 1η νίκη στα 5χλμ στην κατηγορία νέων του ανοιχτού στίβου και τα δύο.

Επίσης κέρδισε την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου νέων.

Το βραβείο παρέλαβε ο 3ος Βαλκανιονίκης εφήβων κλειστού στίβου στα εμπόδια, στο πρωτάθλημα που διεξήχθει στην Κων/πολη την προηγούμενη εβδομάδα, ο 19χρονος Γιώργος Σιταρίδης, ο οποίος την προηγούμενη χρόνια είχε συντηρητική παρουσία στους αγώνες, λόγω προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι φοιτητής πια της φιλοσοφικής Θεσ/νίκης.

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πανελληνιονίκης στις μικρότερες κατηγορίες στα εμπόδια και στο 6θλο, καθώς και διεθνής με την εθνική ομάδα.

Η 21χρονη Σπυριδούλα Ναζίρη, για την 3η του νίκη στο τριπλούν, στο πανελλήνιο νέων γυναικών, η οποία σπουδάζει στην Θεσ/νικη. Ήταν και 7η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών στο μήκος.

ethnikos-vraveuseis

Το βραβείο παρέλαβε η 16χρονη ελπιδοφόρα ακοντίστρια Ευαγγελία Θεοδοσίου, που ήταν 8η πανελληνιονίκης πέρυσι στην κατηγορία της.

Η 25χρονη Αναστασία Καρακατσάνη, για την 1η νίκη της στα 10χλμ στον διεθνή αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας, με πολλές επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια. Μεγαλύτερη η 3η θέση στα 3χλμ στο πανευρωπαϊκό νέων γυναικών. Η πανέμορφη Αναστασία συμμετέχει στην τελευταία διαφήμιση της WIND (είναι η αθλήτρια που τρέχει μέσα στη στοά).

Το βραβείο της παρέλαβε ο 16χρονος ελπιδοφόρος δρομέας Δημήτρης Ναλμπάντης, ο οποίος ήταν 7ος πανελληνιονίκης στα 2000μ στην κατηγoρία του, την περυσινή χρονιά.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι στην πρώτη οκτάδα των πανελληνιών αγώνων στίβου, κατετάγησαν και οι παρακάτω αθλητές του εθνικού για το 2016: Μαρία Ζουπίδου 4η στο δίσκο νεανίδων, Κων/να Αμπράση 4η στο ακόντιο παγκορασίδων, Έφη Τσακίρη 5η στο δίσκο παγκορασίδων και ο Θοδωρής Παπαδάκης 8ος στο ακόντιο παίδων.