Ύμνος στη διαφορετικότητα το νέο εξώφυλλο της Vogue (Photos)

2259
Επτά μοντέλα. Επτά διαφορετικά μοντέλα ποζάρουν στο εξώφυλλο της Vogue του Μαρτίου, προωθώντας τη διαφορετικότητα και στέλνοντας μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Οι Aboah, Liu Wen, Ashley Graham, Vittoria Ceretti, Imaan Hammam, Gigi Hadid και Kendall Jenner φορώντας μαύρα ζιβάγκο μπλουζάκια Prada και sexy πολύχρωμα κολλητά σορτσάκια ποζάρουν σε παραλία στο Μαλιμπού.

vogue-diaforetiko

Μ’ αυτό τον τρόπο η Vogue γιορτάζει τη στροφή η οποία παρατηρείται στη βιομηχανία της μόδας, με τα πρακτορεία μοντέλων και τους οίκους μόδας να τολμούν σιγά σιγά να μεγαλουργήσουν, φωτογραφίζοντας μοντέλα με διαφορετική ομορφιά.

Παράλληλα, η Vogue γιορτάζει και τα 125 χρόνια κυκλοφορίας της κι επιθυμεί στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων.

Μπορεί και οι επτά γυναίκες στο εξώφυλλο της Vogue να είναι μοντέλα, όμως, προέρχονται από διαφορετικά backgrounds, διαθέτουν ιδιαίτερη ομορφιά και ενώνουν τις δυνάμεις τους υπέρ της ισότητας.

vogue-diaforetiko-1

Η ομορφιά είναι παντού. Αρκεί να μην μένεις προσκολλημένος στα πρότυπα που έχεις στο μυαλό σου και ν’ ανοίξεις τα μάτια σου ώστε να την απολαύσεις!

Πηγή