Έναρξη εργαστηρίου με θέμα “Παιδί και Κοινωνικό Περιβάλλον” Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, 7:00 μ.μ.

1187
Το Σωματείο Φίλων του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καφενείου, οργανώνει μια σειρά εργαστηρίων (workshops), με θέμα «Παιδί και Κοινωνικό Περιβάλλον», που θα διαρκέσουν από τον Δεκέμβριο 2016 έως τον Ιούνιο 2017.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Νίκος Μακρής, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχολογίας ΔΠΘ.

ethnologiko-mouseio-thrakis-paidi

Στα συνολικά δέκα τρίωρα εργαστήρια, στα οποία θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον ρόλο της οικογένειας, του σχολείου, των συνομηλίκων στην κοινωνική, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη του παιδιού, μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν γονείς, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και όσοι ενδιαφέρονται για ζητήματα ανάπτυξης και προσαρμογής του παιδιού στο κοινωνικό του περιβάλλον.
Το πρώτο εργαστήριο, με θέμα «Εγώ και ο άλλος», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 7μ.μ., οπότε και θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των επόμενων συναντήσεων, που πάντως θα γίνονται ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα στον Πολυχώρο του ΕΜΘ.
Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 25 άτομα, με τήρηση σειράς προτεραιότητας. Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους θα έχουν συμμετάσχει σε τουλάχιστον επτά από τις προγραμματισμένες συναντήσεις.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής
Πληροφορίες στο ΕΜΘ, τηλ. 25510 36663.