Αλεξανδρούπολη: Συγκέντρωση τροφίμων για το παιδικό χωριό SOS Θράκης

1683
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του παιδικού χωριού SOS Θράκης, μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.

paidiko-xorio-sos-thraki

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS

 

Ενόψει των Χριστουγέννων, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης των Παιδικών Χωριών SOS πραγματοποιεί μία νέα δράση για την ενίσχυση των οικογενειών που στηρίζει, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Για αυτό το λόγο, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αλεξανδρούπολης απευθύνει θερμή έκκληση στο κοινό για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο Στήριξης.

Η δράση θα υλοποιηθεί για την περίοδο 1 Δεκεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, Σκρά 1, ή να καλέσουν στο 25510 51856, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 10:30 – 18:30 μ.μ.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS λειτουργεί από το 2012 και έχει ως πρωταρχικό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών στην κατεύθυνση της πρόληψης. Σήμερα με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Κέντρο Στήριξης προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 75 οικογένειες και είναι σε άμεση σχέση με το αντίστοιχο Κέντρο Στήριξης στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα, παρέχονται δωρεάν από ειδικό επιστημονικό προσωπικό υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε γονείς και παιδιά, εκπαιδευτική βοήθεια και υπηρεσίες λογοθεραπείας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, καθώς και υλική βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Μαρία Εμμανουηλίδου, (Κοινωνική Λειτουργός)

Μαρία Ιωαννίδου,  (Γραμματέας)

τηλ-fax: 25510 51856

e-mail: sosthrakicenter@sos-villages.gr