Oι μεγαλύτερες τάσεις στα πανωφόρια για αυτόν το χειμώνα!

1526
O χειμώνας και οι γιορτές πλησιάζουν κάτι που εμείς oi γυναίκες μεταφράζουμε ως εξής: Χρειαζόμαστε ένα καινούριο παλτό σύντομα!

Ευτυχώς υπάρχει μια απίστευτη πληθώρα από επιλογές για να διαλέξουμε φέτος. Εμείς πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι τα cool εξωτερικά ενδύματα κάνουν τα ρούχα που φοράς, αμέσως πιο κομψά (χωρίς προσπάθεια).

Έτσι για να σας ενημερώσουμε κάναμε μια μικρή έρευνα για τα in παλτό της σεζόν Χειμώνας 2016 και τα τελευταία street-style στιλ και εντοπίσαμε τις εξής πιο σημαντικές τάσεις στα πανωφόρια. Ανάλογα τώρα με το στιλ σου, και τις ανάγκες σου μπορείς να επιλέξεις μία από τις πιο παρακάτω επιλογές,
Copyright © 2013 infinitas. Article Photo for Denim Jeans Observerwww.denimjeansobserver.comAll brands, product names, corresponding products, supplementary materials, graphic or photographic images, licenses, registered trademarks, trademarks and service marks are the property of their respective owners.
 
Η Stella McCartney και αρκετοί ακόμα οίκοι αυτή τη σεζόν,προτείνουν φουσκωτά παλτό και μπουφάν .Όσο κρύο και να έχει η μόδα βοηθά…
ANIMAL PRINTS
 panoforia-xeimonas-2016-2
Κλασικά διαχρονικά
ΡOZ
 panoforia-xeimonas-2016-3
Χάρη στον Gucci  τα φετινά μας πανωφόρια έρχονται και σε τρυφερές παστέλ αποχρώσεις προσθέτοντας ρομαντικό χαρακτήρα στα χειμερινά μας σύνολα.
MILITARY COATS
panoforia-xeimonas-2016-4
Tα παλτό με military επιρροές είναι μια από τις πιο δυνατές αλλά και ευέλικτες τάσεις στα παλτό για φέτος. Μας αρέσουν σε συνδυασμό με τζιν και κολάν το πρωί αλλά και πάνω από θηλυκά φορέματα το βράδυ.
KAΠΕΣ

panoforia-xeimonas-2016-5

Μακριά και πλούσια ή mod και cropped; Μονόχρωμη ή καρό; Mε military επιρροές ή πλεκτή; Διάλεξε τη δική σου κάπα μέσα από την ατελείωτη γκάμα επιλογών

 

DUSTER COATS

panoforia-xeimonas-2016-6

Άλλη μια τάση που συνεχίζει δυναμικά είναι τα πλούσια και μακριά παλτό που προσθέτουν κομψότητα σε κάθε πρωινό αλλά και βραδινό σύνολο.