Τελετή αγιασμού για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2016-2017 για τους πρωτοετείς Δόκιμους Αστυφύλακες στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου

1038
Τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε χθες (25-11-2016), στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και Ρεθύμνου, για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2016 – 2017.

Στην τελετή αγιασμού του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώ ως εκπρόσωποι της Ηγεσίας του Σώματος, παρέστησαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Μωυσίδης, συνοδευόμενος από το Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Καλαϊτζή.

Στην τελετή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος και παρέστη ως εκπρόσωπος της Ηγεσίας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.

Τέλος, στην τελετή αγιασμού στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Νικηφόρος Ζαμπουνίδης.

Από τους εκπροσώπους της Ηγεσίας απευθύνθηκαν σύντομοι χαιρετισμοί προς τους Δόκιμους Αστυφύλακες.