Χριστουγεννιάτικοι διαγωνισμοί παραμυθιού και ζωγραφικής από τη ΔΗΚΕΠΑΟ

1667
Τους διαγωνισμούς συγγραφής του «αγγελοφωτεινού παραμυθιού» και ζωγραφικής με θέμα «τα Χριστούγεννα των ονείρων μου», διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αγγέλων Φως 2016».

aggelon-fos-dikepao
Ο διαγωνισμός για το παραμύθι χωρίζεται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες και απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, οι οποίοι μπορούν να γράψουν τη δική τους ιστορία με θέμα τα Χριστούγεννα.

Τα παραμύθια θα αξιολογήσει πενταμελής επιτροπή που θα αναδείξει τους νικητές, οι οποίοι θα βραβευτούν την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη δημοτική βιβλιοθήκη Ορεστιάδας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν τα κείμενά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΔΗΚΕΠΑΟ μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Η ίδια ημερομηνία είναι καταληκτική και για τα έργα ζωγραφικής, με τα οποία μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό «ζωγραφίζω τα Χριστούγεννα των ονείρων μου» παιδιά ηλικίας έως 14 ετών.

Τα έργα θα εκτεθούν στη δημοτική βιβλιοθήκη την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και τα βραβεία στους νικητές θα απονεμηθούν μαζί με εκείνα των νικητών του διαγωνισμού παραμυθιού.

Πηγή: http://www.ert.gr/