Για γυναίκες μόνο!! Δείτε 4 εύκολα πράγματα που θα σας δώσουν πρόσωπο που λάμπει!!!!

1130
Το inevros είναι εδώ και πάλι ενόψει του σαββατοκύριακου να δώσει λάμψη στις γυναίκες. Ορίστε λοιπόν τέσσερις τρόποι να κάνετε την παρουσία σας λαμπερή !!!!

lampero-prosopo

1. Κάνε σωστό καθαρισμό! Θα έβαφες ποτέ τα νύχια σου χωρίς να έχεις ξεβάψει την προηγούμενη στρώση χρώμα; Ή μήπως θα έκανες styling στα μαλλιά σου χωρίς να τα έχεις λούσει ποτέ; Κάπως έτσι λειτουργεί και η επιδερμίδα μας! Το Άλφα και το Ωμέγα για να είναι όμορφη και φωτεινή είναι ο σωστός καθαρισμός.Ετσι απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και άρα η επιδερμίδα δεν δείχνει θαμπή.
2. Διατήρησε το πρόσωπό σου super ενυδατωμένο! Πριν προχωρήσεις στο μακιγιάζ κάνε οπωσδήποτε μασάζ στο πρόσωπό σου με την ενυδατική σου. Το πρόσωπο πρέπει να είναι ενυδατωμένο και λαμπερό προτού απλώσεις το make up. Επίσης, μια φορά την εβδομάδα μπούσταρε την επιδερμίδα σου κάνοντας μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και αντιγήρανσης.

3. Όχι στην… full κάλυψη. Διόρθωσε πάλι τοπικά τις όποιες ατέλειες, ή τουλάχιστον εκείνες που φαίνονται εντονότερες και για την επιδερμίδα σου συνολικά προτίμησε ένα προϊόν σε μορφή BB ή CC που να έχει ελαφριά και ενυδατική σύνθεση και παράλληλα ο τόνος της να γίνεται ένα με την επιδερμίδα.

4. Λάμψε! Έχε στο μυαλό σου το εξής: κανένα μοντέλο δεν γεννήθηκε με την τέλεια λάμψη στο πρόσωπό του. Είναι όλο αποτέλεσμα του σωστού προϊόντος και της σωστής τοποθέτησής του. Πάρε ένα προϊόν λάμψης και δούλεψέ το ψηλά στα ζυγωματικά, στα κόκκαλα της των ματιών, δηλαδή κάτω και πάνω από τα φρύδια, στην κορυφή της μύτης, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και στο V των χειλιών.

Η τελευταία συμβουλή δεν αφορά την περιποίηση του προσώπου αλλά της διάθεσης…. Οπλιστείτε με ευχάριστη διάθεση λοιπόν και διασκεδάστε. Έτσι θα λάμπετε σίγουρα!!!!