Υπογραφή σύμβασης 2.727.25 € από τη ΔΕΥΑ Ορεστιάδας

980

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας και της αναδόχου εταιρείας για την « Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης Ορεστιάδας προϋπολογισμού 2.727.25 €».

Στόχος του συστήματος είναι η συνεχής παρακολούθηση και επίβλεψη σημαντικών παραμέτρων της λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης (παροχή, πίεση, ηλεκτρική κατανάλωση κλπ.), η συλλογή και αποθήκευση των σχετικών ιστορικών δεδομένων και η εκτέλεση χειρισμών για τον έλεγχο των ενεργών στοιχείων συστήματος ύδρευσης.

Με το σύστημα αυτό εξασφαλίζεται κυρίως, η εξοικονόμηση πολύτιμων υδάτινων πόρων, η έγκαιρη παρέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας της επιχείρησης για αποκατάσταση βλαβών και, επίσης, μεγάλο οικονομικό όφελος για την επιχείρηση και τους δημότες.

Η ΔΕΥΑΟ συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό της με γνώμονα πάντα την άρτια και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών.

Προηγούμενο άρθροΠως είναι η κατάσταση των υδάτων στον Έβρο
Επόμενο άρθροΝ. Γκαρά: «Η Κυβέρνηση εμπαίζει και αποκλείει αγρότες και κτηνοτρόφους από οποιοδήποτε μέτρο στήριξης – Αδιέξοδη η κατάσταση με τις επιταγές»