Σύλληψη 24 μεταναστών στον Έβρο στην αλλαγή του χρόνου

1632

 

Συνολικά 24 μετανάστες οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης στην εκπνοή του ’23 και με την έλευση του νέου έτους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, παραμονή Πρωτοχρονιάς συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, όταν στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), με το οποίο μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να εισέλθει στη χώρα, εντοπίστηκαν -με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών- 18 μετανάστες εντός του ρυμουλκούμενου.

Την επομένη (ανήμερα Πρωτοχρονιάς) συνελήφθη στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, δεύτερος αλλοδαπός διακινητής που μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο έξι μετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα καθώς και κινητά τηλέφωνα.

https://www.amna.gr/macedonia/article/786973/-Sullipsi-24-metanaston-ston-Ebro-stin-allagi-tou-chronou?fbclid=IwAR1zEu8XGIdx545E2pc94dbY-fIPdyMSAJX6Ghw7mW5CoMDdgInjvJfgz3w

 

Προηγούμενο άρθροΟι πρώτες μεγαλουπόλεις έγιναν από Θράκες-Πόντιους, πριν 8.100 χρόνια!
Επόμενο άρθροΟρεστιάδα: Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ορεστιάδας