Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός: Το κίνητρο στους γηπεδούχους

357

Από τις στοιχηματικές εταιρίες, ξεχωρίσαμε για τη σημερινή ημέρα, το παιχνίδι του Αγρινίου, μεταξύ του Παναιτωλικού και του Πανσερραϊκού για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε αδιάφορη στην εν λόγω διαδικασία, μιας και είχε εξασφαλίσει την παραμονή της από την κανονική διάρκεια. Αποτέλεσμα αυτής της αδιαφορίας και της χαλαρότητας, ήταν μία κακή πορεία με μία νίκη στα 7 πρώτα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, άρχισε να ανεβάζει στροφές και πήρε δύο διαδοχικά τρίποντα στις έδρες των Λεβαδειακού και Λαμία και πλέον παλεύει για την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα. Πλέον, γίνεται ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει δημόσια πως θέλει να παραμείνει στον σύλλογο.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός έσωσε μεν την κατηγορία, όμως ήταν από τις χειρότερες ομάδες δε. Το σύνολο του Χουάν Φεράντο πήρε μόλις δύο νίκες, ενώ απέδειξε σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, πώς έχει πολλές αμυντικές αδυναμίες. Μακριά από το σπίτι του έχει πάρει μόλις μία ισοπαλία στα 4 παιχνίδια, αυτή απέναντι στην Καλλιθέα που του έδωσε την παραμονή. Ο Φεράντο μάλλον θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο, μιας και αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Αναμένονται αρκετές αλλαγές από τους δύο προπονητές, με την είσοδο αρκετών νέων παιδιών στις ενδεκάδες των ομάδων. Αναμένουμε χαμηλό τέμπο αλλά δίνουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους. Πρόταση μας το 1Χ+Under 2,5 σε απόδοση 2.10.

Προηγούμενο άρθροΠανσερραϊκός – Λεβαδειακός: Με το μυαλό στις…διακοπές
Επόμενο άρθροΜικρές Ενισχύσεις, Μεγάλη Διαφορά