Έβρος: Πόσοι διακινητές παράνομων μεταναστών συνελήφθηκαν το 2017. Το σοκαριστικό όμως είναι άλλο!

1299

Δημοσίευσε την ετήσια έκθεση της η Ελληνική Αστυνομία με τις δράσεις της για το 2017.

Στο θέμα της παράτυπης μετανάστευσης, παρουσιάζεται σημαντική μείωση το 2017, σε σχέση με το 2016. Κάτι που δεν ισχύει όμως στον Έβρο καθώς οι αριθμοί είναι αυξητικοί.

Δείτε λοιπόν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.:

Το 2016 στην Ελλάδα εισήλθαν συνολικά 204.820 παράτυποι μετανάστες ενώ στον Έβρο 3.300. Το 2017 αντίστοιχα συνολικά στη χώρα μπήκαν 68.112 και στον Έβρο 5.561

Το επόμενο στοιχείο έχει να κάνει με τις συλλήψεις των διακινητών όπου εκεί παρουσιάζεται δραματική αύξηση και σύμφωνα με την έκθεση το 2017 συνελήφθησαν 1.399 διακινητές παράτυπων μεταναστών, ενώ το 2016 είχαν συλληφθεί 950.

Το σοκαριστικό όμως της υπόθεσης είναι ότι τα κυκλώματα χρησιμοποιούν και ανήλικους ως διακινητές.

 

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στην “25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2018”
Επόμενο άρθροΣτην Αλεξανδρούπολη, για γονείς και παιδιά: “ΣΕΡΦΑΡΟΝΤΑΣ με ασφάλεια στο διαδικτυακό ωκεανό…”