Αλεξανδρούπολη: Ανακοίνωσε ακόμη ένα δυνατό υποψήφιο η παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη

  715

  Την υποψηφιότητα του μέσω της παράταξης του Γιάννη Ζαμπούκη, για δημοτικός σύμβουλος ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Βουρδόλης, ο κ.Βουρδόλης είναι γνωστός από την ενασχόληση του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, αφού ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.

  Διαβάστε την ανακοίνωση:

  Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι

  Στην εκπνοή του 2018,  και αυτές τις Άγιες και εορταστικές ημέρες όπου στα περισσότερα πρόσωπα των συνανθρώπων μας πρωταγωνιστεί το χαμόγελο και η χαρά, θέλω να μοιραστώ με τους συνδημότες και φίλους μου μια σημαντική απόφαση μου.

  Όντας πάντα ενεργός πολίτης, είχα και έχω την χαρά να επικοινωνώ καθημερινά με δεκάδες συμπολίτες μου, είτε κατά την άσκηση  της υπηρεσίας μου, είτε μέσω  της ενασχόλησης μου με τον Αθλητισμό,  τον Πολιτισμό και με τις άλλες καθημερινές δραστηριότητες μου.

  Σε αυτές τις συζητήσεις γίνομαι δέκτης και ταυτόχρονα πομπός των προβληματισμών, των  ανησυχιών, των επιθυμιών και των προτάσεων που αφορούν την τοπική μας κοινωνία.

  Όλη αυτή η εμπειρία και η γνώση με βοήθησαν και νιώθω  πλέον έτοιμος να επενδύσω όλη μου την δράση  προς όφελος όλων  των συνδημοτών μου.

  Αποφάσισα να αγωνιστώ οργανωμένα και ομαδικά για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο μας.

  Πριν φτάσω στην τελική μου επιλογή, μελέτησα προσεκτικά προσωπικότητες, στόχους, αρχές και αξίες,  και σήμερα ανακοινώνω επίσημα ότι συστρατεύομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις εκλογές του Μαΐου 2019 με την  Παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” και επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

  Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Υγεία και Ευτυχία και καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους μου.

  Θεόδωρος Βουρδόλης

  **Σύντομα έρχεται και νέα ανακοίνωση ονόματος, πρόκειται για άτομο που ασχολείται με την εστίαση !!!