“Παντοπωλείο ο Πρίγκιπας”. Απολαύστε πριγκιπικές γεύσεις με λαϊκές τιμές

  3102

  Στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και στο “Παντοπωλείο ο Πρίγκιπας” έχεις καταρχήν την ευκαιρία για ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο. Μπαίνεις στο 2019 και ταξιδεύεις 50 χρόνια πίσω χαζεύοντας το πανέμορφα στημένο ντεκόρ του παντοπωλείου

  Πέρα όμως από την παραδοσιακή και γραφική εικόνα του κλασικού παντοπωλείου, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μοναδικές και επιλεγμένες εβρίτικες και ελληνικές γεύσεις από μια σειρά προϊόντων που θα σας εντυπωσιάσουν.

  Πέρα από το ταξίδι στο χρόνο, θα μεταφερθείτε και στο χώρο. “Υπεύθυνα” γι΄αυτό τα αλλαντικά Sary της οικογένειας Σαρήμπογια, με αυθεντικές συνταγές κοντά 150 χρόνων από την γενέτειρα  της οικογένειας Καππαδοκία.

  Στα ψυγεία του “Πρίγκιπα” θα βρείτε πολύ μεγαλη ποικιλία από εξαιρετικής ποιότητας  ελληνικά αλλαντικά και τυροκομικά είδη.

  Τα ράφια είναι πάντα γεμάτα από μεγάλη μεγάλη ποικιλία επίσης σε όλα τα μπαχαρικά, σάλτσες, υπάρχουν όλα τα τοπικά λάδια και θα βρείτε επίσης ντόπια όσπρια, χυλοπίτες και τραχανάδες.

  Δοκιμάστε τη βαρελίσια εξαιρετική μπύρα Νύμφη καθώς και δεκάδες γευστικότατες ελληνικές μπύρες και κρασιά.

  Στο “Παντοπωλείο ο Πρίγκιπας” έχετε την ευκαιρία τις πρωινές ώρες για μια φρεσκότατη μπακέτα με υλικά από τα ράφια, πεϊνιρλί, τοστ ή μια νοστιμότατη ομελέτα στη στιγμή.

  Εννοείται πως όλα τα προϊόντα καθώς και τσιγάρα, κάρτες κτλ παραδίδονται στην πόρτα σας  με την πρωτοποριακή μέθοδο του ….delivery από το πρωί.

  Λεωφόρος Δημοκρατίας 227, Αλεξανδρούπολη

  Τηλ. 25510 31310

  prigipas.alexpoli@gmail.com