Πανδαισία γεύσεων και εικόνων στο Κάστρο Φερών με … βυζαντινές ανέσεις!

  1360

  Αυτό που συναντήσαμε στο Κάστρο Φερών είναι σίγουρα μια από τις εντυπωσιακότερες εμπειρίες που ζήσαμε έως τώρα σε όσες επιχειρήσεις επισκεφθήκαμε!

  Θα σας παρουσιάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτό που είδαμε και γευτήκαμε αλλά σας εγγυόμαστε πως δεν συγκρίνεται με τίποτα με την … ζωντανή παρουσία σας εκεί!

  Η παραμονή μας στο χώρο και η παρουσίαση από την ιδιοκτήτρια κ. Ελένη Φουτσιτζή (καθαρά βυζαντινό όνομα!) μας δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα. Δεν χωράνε με τίποτα, όχι σε μία, αλλά ούτε σε δέκα άρθρα αυτά που είδαμε και γευτήκαμε.

  Γι΄αυτό ως πρώτη παρουσίαση του Κάστρου Φερών (θα ακολουθήσουν σίγουρα κι άλλες), θα αναφέρουμε αυστηρά τα βασικότερα πράγματα για τα οποία πρέπει να το επισκεφθείτε απαραιτήτως!

  Ξεκινώντας από το χώρο, αυτό που έφτιαξαν με τα χέρια τους οι ιδιοκτήτες είναι απλά φανταστικό. Μέσα, πέτρα και ξύλο παντρεύονται με τις απίστευτες τοιχογραφίες της κ. Ελένης που παραπέμπουν στην πλούσια ιστορία και μυθολογία της Θράκης σε άνετα σαλόνια με θέα στον κάμπο των Φερών.

  Έξω πάλι, θα δείτε συντριβάνια, καταρράκτες και παιδότοπο για να παίξουν απόλυτα ασφαλή τα παιδιά σας σε ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον και σε απόλυτη ηρεμία και αρμονία με τη φύση.

  Αυτό όμως που ακολουθεί είναι τα must του Κάστρου και δεν είναι άλλα από τον … βομβαρδισμό γεύσεων (γαλακτομπούρεκο, ρεβανί, σπιτικό παγωτό, προφιτερόλ, χειροποίητες τυρόπιτες κ.α) που θα υποστείτε …. εθελοντικά, καθώς δεν έχετε καμία επιλογή. Όλα είναι χειροποίητα με απίστευτες γεύσεις και … απαγορεύεται να μην τα δοκιμάσετε όλα….

  Σπέσιαλ μπαγκέτα γίγας! Είναι πρόκληση…

  *Στο Κάστρο θα βρείτε φυσικό χυμό 100% ρόδι και αρώνιας, αλλά και παραδοσιακά προϊόντα του Έβρου (γλυκά του κουταλιού, τραχανάς, αρώνια, σπιτικό λικέρ κ.α)

  *Το κατάστημα αναλαμβάνει τη διοργάνωση παιδικών πάρτι η και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμοι, βαπτίσεις κλπ).

   

  Μην χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφθείτε, πραγματικά αξίζει!