Όλα στην εντέλεια; Όχι φυσικά! Γι΄αυτό, Ρακομελάδικο “Όλα χύμα”!

  1314

  Φυσικά και δεν είναι όλα χύμα στο “Όλα χύμα”. Όμως σίγουρα είναι χύμα όλα αυτά που θα σας προσφέρουν μια αξέχαστη ταξιδιάρικη βραδιά!

  Το “Όλα Χύμα” απευθύνεται σε νέους και “νέους” που θέλουν να διασκεδάσουν πραγματικά! Είναι ένα γνήσιο και ζεστό ρακομελάδικο που θα το χαρείτε πραγματικά. Θα μας θυμηθείτε! Διασκεδάστε με τους φίλους σας και τις παρέες σας σε ένα κλίμα τόσο χύμα όσο ακριβώς χρειάζεστε.

  Τα καύσιμα που θα χρησιμοποιήσετε πρώτα απ΄όλα για να ταξιδέψετε στο “Όλα χύμα” είναι το τέλειο ρακόμελο και οινόμελο του. Θα πιείτε επίσης εξαιρετικό κρασί και τσίπουρο και όλα τα συναφή (ρακή, πολλές μπύρες, ρετσίνα κτλ), σε ένα ρακομελάδικο που σέβεται πρώτα πρώτα, εσάς! Αν θέλετε να το ψάξετε και λίγο ακόμα, για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων, τότε θα συνδυάσετε όλα τα παραπάνω με έναν εξαιρετικό αργιλέ, σε επιλεγμένες φανταστικές γεύσεις!!

   

  Κάτι λείπει ε; Δεν το ξεχάσαμε φυσικά και δεν είναι άλλο από τη μουσική ρε παιδιά!! Ροκ και έντεχνο αλλά και λαϊκό ρεπερτόριο θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε και σίγουρα δεν πρόκειται να κοιτάξετε την ώρα. Μόνο για την ώρα που το “Όλα Χύμα” κλείνει να ανησυχείτε! Κι αυτή αργεί ακόμη….

  Κάθε Κυριακή μετά τις 22:00 το μαγαζί απογειώνεται πραγματικά με τις ζωντανές βραδιές που οργανώνει και “υποχρεούστε” να λάβετε μέρος σε μια απ’αυτές. Μία είπαμε; Καλά!!

  Ρακομελάδικο “Όλα Χύμα” στην Αλεξανδρούπολη !!!

  Τηλ. Επικοινωνίας: 6980176282

  Καθημερινά από τις 20:00 το απόγευμα, μέχρι αργά τη νύχτα..

  Όσο για το φαγητό; Ότι απαιτείται για να συνοδεύσει τέλεια τις επιλογές σας στο ποτό! Θα τσιμπολογάτε συνέχεια… Σας το υποσχόμαστε!