Κομμωτήρια Nicolas Expressions. Οι κορυφαίοι είναι μαζί μας!

  25672

  Το inevros βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει έναν μοναδικό συνεργάτη, που δεν είναι άλλος από τα πασίγνωστα σε όλους μας εδώ και χρόνια, κομμωτήρια Nicolas Expressions στην Αλεξανδρούπολη!

  Οι κορυφαίοι είναι μαζί μας λοιπόν και εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι, να μείνετε συντονισμένοι στο inevros για να είστε πάντα ενημερώμένοι για την τάση και την τελευταία λέξη της μόδας μόνο από τους κορυφαίους!

  Το ταξίδι μας στον κόσμο της αισθητικής με οδηγό τα κομμωτήρια Nicolas Expressions μόλις ξεκίνησε…. Μείνετε κοντά μας αφού σας περιμένουν πολλές και όμορφες εκπλήξεις!!    

  Τα κομμωτήρια Nicolas Expressions Αλεξανδρούπολης, με κουρέματα συνώνυμα της τελευταίας λέξης στη μόδα, υπέροχα μοντέρνα χτενίσματα προσαρμοσμένα στα χαρακτηριστικά σας και μοναδικές τεχνικές για βαφές μαλλιών, αποτελούν πλέον τη σύγχρονη αντίληψη για τη μόδα στα μαλλιά και πρόκληση για το τέλειο.

  Δύο αδέρφια ο Χρήστος και ο Σταύρος Πεχλιβανίδης, μαζί με τις συζύγους τους Εύα Δεβενοπούλου και Γεωργία Σομπόνη, ύστερα από μια μακροχρόνια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης απέναντι στον κ. Nicolas – Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του όμιλου Nicolas – μαζί με την υποστήριξη και την διοικητική του επιμέλεια, αποφάσισαν να ιδρύσουν μία οικογενειακή επιχείρηση το 2004 στην όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης όπου κατάγονται, τα Nicolas Expressions!

  Έχοντας συνεχείς εκπαιδεύσεις από παγκόσμια ονόματα κορυφής της κομμωτικής και του styling, όπως ο Claude Tarantino, ο Eric Leturgie και η Julie Cognè, που διδάσκουν τις πιο νέες τεχνικές από τη μόδα του Παρισιού, του Λονδίνου και της Ρώμης, κατάφεραν να χτίσουν μια λαμπρή πορεία στο χώρο της κομμωτικής, όπως το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια η απήχηση των πελατών τους.

  Με την έμπνευση, τη δημιουργία, την αγάπη και το αστείρευτο πάθος τους για την κομμωτική εξελίσσονται διαρκώς με γοργούς ρυθμούς με κύριο στόχο τους να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Σε έναν χώρο άνετο, λειτουργικό, υπερσύγχρονο, με άριστες συνθήκες υγιεινής και την προσωπική πινελιά των ιδιοκτητών του να αντικατοπτρίζει την βασική φιλοσοφία τους, που είναι ο σεβασμός στον πελάτη και η απόλυτη ικανοποίησή του από την άψογη εξυπηρέτηση και την υψηλής αισθητικής παροχή υπηρεσιών, θα βρούμε μαζί την εικόνα του εαυτού σας που θα σας κάνει μόνο να εντυπωσιάζετε, με μια ισορροπημένη αρμονία ομορφιάς και στυλ για να αισθάνεστε πραγματικά “εσείς”.

  Σε ένα όμορφο, ζεστό, με απροσποίητη φιλικότητα περιβάλλον, κατάλληλο για όλη την οικογένεια, σας περιμένουμε να αφεθείτε στα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού του Nicolas Expressions Αλεξανδρούπολης, για να απολαύσετε την πολυτέλεια της σύγχρονης αισθητικής προσαρμοσμένη από έμπειρους στυλίστες στις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να είσαστε πάντοτε στη μόδα με αποτέλεσμα που θα σας καταπλήξει!

   

  Τα Nicolas Expressions καινοτομώντας ήρθαν να φέρουν την επανάσταση στο χώρο της κομμωτικής, “σπάζοντας” την καθιερωμένη πολιτική των κομμωτηρίων, με αποτέλεσμα να φέρουν ένα κύμα δροσιάς μέσα από το μοντέρνο τρόπο λειτουργίας τους.

  Είναι προσβάσιμα προς τους πελάτες που δε διαθέτουν πολύ χρόνο, αλλά παράλληλα αποζητούν πάντα την ποιότητα και τη φιλική εξυπηρέτηση. Τα Nicolas Expressions έχουν σαν στόχο την ποιοτική, γρήγορη και εξαιρετικά οικονομική εξυπηρέτηση του πελάτη ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Ειδικά για τους στρατιωτικούς τα Expressions προσφέρουν ειδικές και ασυναγώνιστες τιμές!
   
  Κάθε χρόνο, τα Expressions δημιουργούν τη δική τους collection και την δική τους τάση στη μόδα με νέα χτενίσματα, νέα χρώματα και ανατρεπτικές κομμώσεις που θα ομορφύνουν την εμφάνισή σας στην καθημερινότητά σας.
  Εδώ η μόδα κυριαρχεί, το στυλ αποκτά ταυτότητα και οι πελάτες μας την εμφάνιση που ζητούν!
  Εσείς δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες στυλίστες μας και να αφεθείτε στα μαγικά τους χέρια!