Χαρακτηρισμός του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου ως “Άγονο τύπου Α’ ”

1302

Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου πλέον χαρακτηρίζεται ως Άγονο Τύπου Α’, έπειτα από προσπάθειες πολλών ετών.

Ο χαρακτηρισμός του Νοσοκομείου ως Τύπου Α’ συμβάλει πρακτικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και τη στελέχωση, δίνοντας μισθολογικά κίνητρα και ενισχυμένη μοριοδότηση ενώ παράλληλα διευκολύνεται η συνυπηρέτηση.

Αντίστοιχα εκτιμάται ότι θα αποτελέσει την βάση της ενίσχυση της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου.

Να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες σε Πολιτικούς, Θρησκευτικούς και Θεσμικούς Παράγοντες του τόπου, που συντελέσαν με τις προσπάθειες τους να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Υγείας κ Βασίλη Κικίλια καθώς ανταποκριθήκαν αναγνωρίζοντας την ανάγκη και τις προσπάθειες ετών.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΡΩΜΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

Προηγούμενο άρθροΕπείγοντα προβλήματα των φαντάρων στα στρατόπεδα της Αν. Μακεδονίας- Θράκης λόγω κορονοϊού
Επόμενο άρθροΗλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών από τη ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου