Στην Αλεξανδρούπολη το τρόπαιο του EURO 2004 – Αποθεώθηκε ο Στέλιος Βενετίδης

1989

Με την έκθεση του τροπαίου του EURO 2004 στην πλατεία του Φάρου Αλεξανδρούπολης, συνεχίστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 20 χρόνων από το έπος της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο του Trophy Tour, το οποίο διοργανώνουν η ΕΠΟ και ο ΟΠΑΠ.

Κατά την 3η ημέρα του Trophy Tour, το τρόπαιο «ταξίδεψε» στην Πλατεία του Φάρου Αλεξανδρούπολης, όπου εκατοντάδες φίλαθλοι συμμετείχαν στις εορταστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις της έκθεσης του τροπαίου και φωτογραφήθηκαν με το εμβληματικό τρόπαιο του EURO 2004.

Την εορταστική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη τίμησε με την παρουσία του ο πρωταθλητής Ευρώπης, Στέλιος Βενετίδης, ο οποίος αρχικά αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση και μοιράστηκε τις εμπειρίες του από την Εθνική Ομάδα και το μαγικό καλοκαίρι του 2004, που εξύψωσε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο στην κορυφή της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, τον οποίο εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Ιωάννης Ζαμπούκης ενώ παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του Trophy Tour powered by OPAP, το τρόπαιο του EURO 2004, ταξίδεψε στην Λάρισα και την Θεσσαλονίκη, τις γενέτειρες πόλεις μερικών εκ των legends της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου των 20 ετών από την κατάκτηση του EURO 2004.

Φωτογραφία: Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης. Ποδοσφαιρική οικογένεια.