Έτοιμος ο Έβρος για τις εκλογές της Κυριακής

506
Πυρετώδεις προετοιμασίες στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για την προετοιμασία του εκλογικού υλικού – Εξοπλισμένοι με τάμπλετ όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι – Στις κάλπες του νομού καλούνται 165.500 ψηφοφόροι
Πυρετώδεις είναι τις τελευταίες ημέρες οι προετοιμασίες για την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών εκλογών της Κυριακής στον Έβρο. Οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ετοίμασαν τους εκλογικούς σάκους που θα μοιραστούν στα 362 εκλογικά τμήματα του νομού, στα οποία καλούνται να ψηφίσουν 165.500 ψηφοφόροι.
Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, η αρμόδια Διεύθυνση έχει παραλάβει εδώ και μέρες όλο το εκλογικό υλικό που θα αποσταλεί στους Δήμους του νομού, ώστε από εκεί να παραληφθεί από τους δικαστικούς αντιπροσώπους.
«Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών της Κυριακής. Οι υπάλληλοι της ΠΕ Έβρου εργάζονται πυρετωδώς το τελευταίο20ήμερο, ώστε τις επόμενες ώρες, σταδιακά, όλοι οι σάκοι να διανεμηθούν στους Δήμους και στα εκλογικά τμήματα. Ο κάθε σάκος περιέχει εκλογικό υλικό, εκλογικούς καταλόγους και γραφική ύλη. Εδώ στην Αλεξανδρούπολη έχουμε 132 εκλογικά τμήματα, 100 στην Ορεστιάδα, 70 στο Διδυμότειχο, 47 στο Σουφλί και 9 στη Σαμοθράκη. Θεωρούμε ότι αυτή την ώρα δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα αλλά το σίγουρο είναι ότι η Περιφερειακή Ενότητα θα βρίσκεται σε απόλυτη επαγρύπνηση για να βοηθήσει εφόσον παραστεί ανάγκη ή κάποια έλλειψη στην ορθή κι ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Ευχαριστούμε τους Δήμους του Έβρου για την άριστη συνεργασία που έχουμε. Περιφέρεια και Δήμοι, λοιπόν, την Κυριακή, στη διεξαγωγή αυτών των κρίσιμων εθνικών εκλογών».