Την ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Βασίλης Τσολακίδης

1937

Μετά την επίσκεψη δήλωσε:

“Σήμερα επισκέφθηκα το πρότυπο αγελαδοτροφικό κέντρο και τη μονάδα Βιοαερίου της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ στη Μέστη Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για παράδειγμα καθετοποιημένης παραγωγής, αειφόρου ανάπτυξης και κυκλικής οικονομίας. Εκεί παράγονται ημερησίως 50 τόνοι γάλακτος.

Ταυτόχρονα αξίζει να σημειωθεί ότι αν υπήρχαν 1000 μονάδες Βιοαερίου, ανάλογης δυναμικότητας με αυτή στη Μέστη Αλεξανδρούπολης, θα υπήρχε σημαντική μείωση των εισαγωγών φυσικού αερίου και τεράστιο όφελος για την εθνική οικονομία και τη χώρα!

Στην ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ με υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Αθανάσιος Παπαζηλάκης και με ενημέρωσε για την πορεία της επιχείρησης η οποία σύντομα θα γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία της. Η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ έχει εξελιχθεί σε εθνικό παίκτη στη διακίνηση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων εδραιώνοντας και ενισχύοντας τη θέση της σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά!

Στην ενδιαφέρουσα περιήγηση στους χώρους του CAMPUS και της μονάδας Βιοαερίου που επεξεργάζεται τα απόβλητα της επιχείρησης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ήταν και ο manager της επιχείρησης Παύλος Παπαζηλάκης”.