Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο Ελευθέριος Χαμαλίδης

1180

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Φίλες και φίλοι.

Έχω την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω πως θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Έβρου με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, την Επιτροπή Ψηφοδελτίων καθώς και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, που με εμπιστεύτηκαν να συμμετέχω στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για τη μεγάλη επιστροφή της Δημοκρατικής Παράταξης.

Μπαίνω σε αυτή την μάχη γιατί πάντα πίστευα ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον μας. Συμμετοχή που θα χαρακτηρίζεται από αγώνα, συνέπεια, προτάσεις και αρχές. Μέσα από ένα κίνημα βαθιά προοδευτικό και δημοκρατικό. Με ένα νέο πολιτικό ήθος, ώστε οι πολίτες να εμπιστευτούν ξανά το πολιτικό μας σύστημα.

Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουμε τη μάχη στο πλευρό των μη προνομιούχων της νέας εποχής. Το δοκιμαζόμενο Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο, τον ελεύθερο επαγγελματία και τη μικρομεσαία επιχείρηση που δεν τα βγάζει πέρα, τον απεγνωσμένο άνεργο νέο που σκέφτεται να εγκαταλείψει τη χώρα, το νέο επιστήμονα που διαπιστώνει ότι το πτυχίο του δεν έχει αντίκρισμα, τον ταλαιπωρημένο συνταξιούχο, τα νέα ζευγάρια που δεν μπορούν να νοικιάσουν ένα σπίτι και να κάνουν οικογένεια, τον χαμηλόμισθο ιδιωτικό και δημόσιο υπάλληλο που στα μέσα του μήνα βλέπει τον μισθό του να τελειώνει.

Το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε για άλλη μια φορά σε κάθε γωνιά του Έβρου. Σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά, σε χώρους δουλειάς, σε κάθε απομακρυσμένο χωριό. Θα μιλήσουμε για όλα. Θα μεταφέρουμε τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για μια δίκαιη διακυβέρνηση. Θα μιλήσουμε για το μέλλον του νομού μας.

Στον αγώνα αυτό θα είμαστε και πάλι ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΜΠΡΟΣΤΑ για τον Έβρο, για την Ελλάδα, για το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Καλό μας αγώνα!

 

 

Χαμαλίδης Ελευθέριος

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής