Τα πιο τολμηρά γυναικεία μαγιό του 2022: Ολόσωμα μαγιό και μπικίνι τοπ και bottoms που μοιράζουν εγκεφαλικά

1987

Καύσωνας στο έπακρο κι η παραλία μας καλεί! Τώρα μπορείτε να κάνετε μία βουτιά να δροσιστείτε και ταυτόχρονα να ανεβάσετε τον υδράργυρο ακόμα περισσότερο στην πλαζ! Πώς; Μα φυσικά με τα πιο σέξυ και τολμηρά γυναικεία μαγιό του 2022 που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα PCP Clothing.

Ότι σωματότυπο κι αν έχετε, κι ότι στυλ μαγιό κι αν προτιμάτε, τα πιο ακαταμάχητα μαγιό σας περιμένουν να τα επιλέξετε με ένα κλικ! Ολόσωμα μαγιό με αβυσσαλέα κοψίματα που αναδεικνύουν τις ακαταμάχητες καμπύλες σας, αλλά και καυτά μπικίνι τοπ και bikini bottoms σε μοναδικά χρώματα και σχέδια, για να κάνετε mix and match και να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ!

Δείτε στη συνέχεια προτάσεις φωτιά σε τολμηρά γυναικεία μαγιό και επιλέξτε τα πιο σέξυ σετ του 2022 από το ηλεκτρονικό κατάστημα PCP Clothing για να βάλετε φωτιά στην παραλία!

Μύκονος ή Ικαρία;

Όποιο κι αν είναι το στυλ σας φέτος στις διακοπές και όποιον προορισμό κι αν επιλέξετε για τις βουτιές σας, τα σέξυ γυναικεία μαγιό 2022 είναι εδώ και σας υπόσχονται να κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες. Μία μεγάλη ποικιλία σε εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό, με funky prints και έντονα χρώματα, αλλά και μοναδικά κοψίματα που αναδεικνύουν τις καμπύλες σας, περιμένουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα PCP Clothing να τα αποκτήσετε.

Ξεχωρίσαμε 2 από τα top sellers του καταστήματος σε ολόσωμα μαγιό, που αντλούν έμπνευση από τα ελληνικά νησιά και το μπλε του Αιγαίου γύρω από αυτά. Πρόκειται για το βεραμάν ολόσωμο μαγιό Ikaria και το πετρόλ ολόσωμο μαγιό Mykonos, της Mediterranean Swimwear Collection που έχει γίνει ανάρπαστη φέτος το καλοκαίρι.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας μαγιό και το αγαπημένο σας νησί και ταξιδέψτε στις υπέροχες ελληνικές θάλασσες με τα πιο εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό.

Mix and Match

Τα πιο σέξυ γυναικεία μαγιό 2022 είναι και τα πιο αυθόρμητα. Ξεχάστε λοιπόν τους αυστηρούς συνδυασμούς και τα σετάκια και πειραματιστείτε συνδυάζοντας μπικίνι τοπς και bikini bottoms όπως θέλετε εσείς, για να δημιουργήσετε το απόλυτα προσωπικό σας στυλ.

Tops σε στυλ brazil τριγωνάκια που μπορείτε να τα φορέσετε ίσια, αλλά και με ανάποδη φορά, δημιουργώντας ένα απίθανο εφέ που αναδεικνύει το στήθος σας. Όσο για τα σχέδια, στο ηλεκτρονικό κατάστημα PCP Clothing θα βρείτε πρωτότυπα στυλ με λεοπάρ, λαχούρι, αλλά και εμπριμέ σχέδιο, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων,

Μπορείτε να τα ταιριάξετε τέλεια με τη μεγάλη συλλογή από απίθανα bikini bottoms σε μοναδικά σχέδια, και χρώματα που κάνουν έντονο contrast, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σας. Ροζ λαχούρι μπικίνι bottom ή και λεοπάρ σκούρο και να είστε σίγουρες ότι τα τολμηρά γυναικεία μαγιό σας δε θα μοιάζουν με κανένα άλλο!

Δοκιμάστε να συνδυάσετε τα διαφορετικά στυλ και ξεχωρίστε λανσάροντας στην πλαζ το πιο πρωτότυπο συνδυασμό μαγιό που φορέθηκε ποτέ!

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα PCP Clothing και αποκτήστε τα πιο σέξυ και τολμηρά μαγιό, ολόσωμα ή μπικίνι που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!