Καλοκαιρινά κομψός με επώνυμα ανδρικά πουκάμισα και παντελόνια για μοναδικούς συνδυασμούς

995

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και δεν ξέρετε τι να φορέσετε; Ποιος είπε ότι ο καύσωνας θα πρέπει να σας χαλάσει το εντυπωσιακό σας στυλ; Με τα καλοκαιρινά ανδρικά πουκάμισα, καρό και ριγέ σε συνδυασμό με τα κομψά ανδρικά παντελόνια, που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα επώνυμων ρούχων Rococo, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές εμφανίσεις που θα σας χαρίσουν κλάση και γοητεία, χωρίς να ανησυχείτε για τον υδράργυρο που ανεβαίνει.

Κατασκευασμένα από δροσερό βαμβάκι, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και με προσεγμένα σχέδια που ταιριάζουν τέλεια στο πιο χαλαρό καλοκαιρινό στυλ, χωρίς όμως να χαλάνε το preppy look σας, τα ριγέ ανδρικά πουκάμισα, αλλά και τα πιο κλασικά καρό, είναι ιδανικά για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Όσο για τα ανδρικά παντελόνια, οι επιλογές σε λινά, chinos αλλά και άνετα τζιν, είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε την κατάλληλη εμφάνιση για κάθε περίσταση αφού μπορούν να συνδυαστούν με κάθε top της επιλογής σας.

Δείτε στη συνέχεια μερικές στυλιστικές προτάσεις από το lookbook του Rococo και εμπνευστείτε για καλοκαιρινά λουκ με άλλο αέρα φέτος.

Φουλ στις ρίγες

Μην φοβάστε να συνδυάσετε τα ριγέ ανδρικά πουκάμισα με επιπλέον ρίγες, αφού ο σωστός άνδρας δεν διστάζει να τολμήσει και να κάνει την στυλιστική πρωτοπορία. Η ριγέ γραβάτα πάνω σε ριγέ πουκάμισο, σε συνδυασμό με τζιν ανδρικά παντελόνια, σας δίνει ένα semi-formal στυλ, ιδανικό για πρωινά meetings, επίσημα brunch, αλλά και απογευματινές κοινωνικές εκδηλώσεις.

Navy Look

Το απόλυτο στυλ στα καλοκαιρινά ανδρικά πουκάμισα είναι το navy look, που σας κάνει να μοιάζετε λες και μόλις βγήκατε από το ιδιωτικό σας σκάφος. Οι έντονες γαλάζιες ρίγες σε λευκό φόντο, ταιριάζουν τέλεια με λευκά ή κρεμ ανδρικά παντελόνια chinos, ενώ τα μαύρα loafers παπούτσια συμπληρώνουν το απόλυτο λουκ, για έναν άνδρα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Εξερευνητής του στυλ

Ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά στυλ του καλοκαιριού που σας χαρίζει μοναδικό elegance και εντυπωσιάζει, είναι το στυλ του τροπικού εξερευνητή. Καρό ανδρικά πουκάμισα σε καλοκαιρινά υφάσματα, με σκούρα απόχρωση, που συνδυάζονται με plain γραβάτα στο ίδιο χρώμα, κάνουν εκπληκτική αντίθεση με ένα φωτεινό κρεμ σακάκι και chinos ανδρικά παντελόνια στο χρώμα της ώχρας, ενώ ένα ψάθινο καπέλο και καφέ loafers είναι το τέλειο συμπλήρωμα για ένα τροπικό στυλ.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα με επώνυμα ρούχα Rococo και αναζητήστε τα καλύτερα καλοκαιρινά ανδρικά πουκάμισα και ανδρικά παντελόνια για εντυπωσιακές εμφανίσεις!