Έπιπλα μπάνιου & είδη υγιεινής για εκλεπτυσμένη ποιότητα στο χώρο σου

782

Το μπάνιο είναι ακόμη ένας χώρος στο σπίτι μας που χρειάζεται ξεχωριστή περιποίηση αλλά και ανανέωση ανά διαστήματα. Σήμερα σου έχουμε ετοιμάσει τις καλύτερες προτάσεις για να επιλέξεις τα πιο εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα & είδη μπάνιου και να δώσεις άλλο αέρα στο χώρο σου.

Πλακάκια μπάνιου για λαμπερά αποτελέσματα

Τα πλακάκια μπάνιου είναι πολύ βασικά στοιχεία για να διαμορφώσεις το χώρο και να του δώσεις μια λαμπερή και κομψή χροιά. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές όπως mix size, σκαλιστά αλλά και πλακάκια με μοντέρνα μοτίβα.

Εστίασε στην εγγυημένη ποιότητα αλλά και το στυλ που ταιριάζει στο δικό σου μπάνιο και δημιούργησε ένα υπέροχο και πρακτικό αποτέλεσμα. Βρες στυλ, χρώματα και σχέδια που σου φτιάχνουν τη διάθεση και πρόσθεσε μια δόση σπιρτάδας στο χώρο που σε χαλαρώνει.

Νιπτήρες μπάνιου για εκλεπτυσμένη ισορροπία στο χώρο

Οι νιπτήρες μπάνιου μπορούν να είναι πρακτικοί αλλά και μοντέρνοι συνάμα. Ανακάλυψε μια μοναδική σειρά με κομμάτια που ξεχωρίζουν για την κομψότητα και το design τους αλλά και για τα ασύγκριτης ποιότητας υλικά κατασκευής τους.

Βρες μια ποικιλία σε νιπτήρες με ανθεκτικότητα στην καθημερινότητα και στο χρόνο και επίλεξε σχέδια όπως επικαθήμενοι, επιτοίχιοι, με κολόνα, επιδαπέδιοι και πολλές ακόμη προτάσεις που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα!

Αν είσαι τολμηρός/ή, επίλεξε ένα χρωματιστό, γυάλινο ή πέτρινο νιπτήρα και απογείωσε στο στυλ του χώρου με υλικά υψηλής ποιότητας!

Αν θέλεις κι εσύ να ανανεώσεις το μπάνιο σου με τα καλύτερα έπιπλα μπάνιου της κατηγορίας, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Ts Deco και επίλεξε τα είδη που επιθυμείς στις πιο προσιτές τιμές!