Αγαπήστε τις ζουμερές καμπύλες σας: Γυναικεία ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη

897

Κάθε σώμα είναι σώμα για παραλία και τα μαγιό που επιλέγετε θα πρέπει να μπορούν να αναδείξουν τα πιο όμορφα σημεία του σωματότυπού σας και να σας υποστηρίξουν ώστε να βγείτε φέτος στην πλαζ με αυτοπεποίθηση! Τι κι αν έχετε μερικά κιλά παραπάνω απ’ όσα θα θέλατε, τα γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-string είναι ειδικά σχεδιασμένα για νεανικά plus size κορμιά που αγαπούν τις καμπύλες τους και θέλουν να αναδείξουν την θηλυκότητά τους με στυλ!

Κι επειδή φέτος η μόδα στα plus size προστάζει full body, τα ολόσωμα μαγιό σε μεγάλα μεγέθη είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, με έξυπνα patterns και περίτεχνο κόψιμο, που θα αναδείξει τα πιο juicy χαρακτηριστικά του σώματός σας, κρύβοντας επιμελώς τις ατέλειες.

Δείτε στη συνέχεια τις πιο δημοφιλείς επιλογές σε ολόσωμα γυναικεία μαγιό plus size που έχουν ήδη γίνει top sellers για φέτος το καλοκαίρι από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-string.

Δίχρωμη σιλουέτα

Το ξέρατε ότι μπορείτε να έχετε σώμα κλεψύδρα ακόμα κι αν έχετε λίγα παραπάνω κιλά; Με το πιο δημοφιλές plus size μαγιό της Lorin σε μπλε σκούρο χρώμα, το στρατηγικά τοποθετημένο σχέδιο δημιουργεί μία έξυπνη ψευδαίσθηση, κάνοντας τη μέση να φαίνεται ακόμα πιο λεπτή και χαρίζοντάς σας μία πιο θηλυκή μεσάτη σιλουέτα.

Με νεανικά patterns στο μπροστινό μέρος και σκούρο μπλε στα πλάγια που δημιουργεί έναν έξυπνο κυματισμό, το αποτέλεσμα είναι μία σέξι και εντυπωσιακή σιλουέτα που αναδεικνύει το μπούστο και τους γλουτούς, κάνοντας ταυτόχρονα τη μέση στενή και θηλυκή.

Διαχρονικό μαύρο με δαντέλα

Το μαύρο χρώμα μαζί με δαντελωτή διαφάνεια είναι ο πιο σέξι συνδυασμός, σε ρούχα, εσώρουχα και φυσικά μαγιό! Μία ακόμα ιδιότητα που έχει το μαύρο χρώμα είναι να «αδυνατίζει» τη σιλουέτα στο μάτι, κρύβοντας επιμελώς τις ατέλειες και τα περιττά ψωμάκια. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα νεανικά plus size μαγιό total black γίνονται ανάρπαστα σε μεγάλα μεγέθη.

Η Lorin, ένα brand με ειδίκευση στα ολόσωμα μαγιό plus size παρουσιάζει το αισθησιακό μαύρο ολόσωμο μαγιό με διαφάνεια από δαντέλα στους γοφούς και το μπούστο, που ουσιαστικά σμιλεύει το σώμα, αναδεικνύοντας τις καμπύλες και τα πιο σέξι σημεία του σώματός σας.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα estring  και βρείτε αυτά και ακόμη περισσότερα γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη, για να βγείτε φέτος στην παραλία. Τα πιο νεανικά plus size ολόσωμα μαγιό στην πόρτα σας με ένα κλικ.