Γεωργιάδης… προς ανεμβολίαστους

1225
Ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο webinar της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας με θέμα: «Οι κινητήριες δυνάμεις του ψηφιακού μετασχηματισμού του λιανικού εμπορίου». Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ/STR

Γεωργιάδης προς ανεμβολίαστους:

«Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος»

Στο κλίμα των προηγούμενων δηλώσεών του «δεν υπάρχουν άλλα χρήματα» ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε τη θέση του πως «Αν ξαναμπούμε σε lockdown λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας η οικονομία θα καταστραφεί».

Μιλώντας στο OPEN ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι με τον μαζικό εμβολιασμό εξασφαλίζουμε ότι αφήνουμε οριστικά πίσω μας τα lockdown. Παράλληλα έστειλε μήνυμα σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. «Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος».

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι τους πρώτους μήνες της πανδημίας, η χώρα μας μπόρεσε να στηρίξει την κοινωνία με τα χρήματα που ήρθαν από την Ευρώπη. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και αν δεν εμβολιαστούμε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τα οικονομικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς. Από την πλευρά του μίλησε και εκείνος για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν νέο κλείσιμο».

Πηγή:

Γεωργιάδης προς ανεμβολίαστους: «Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος»