ΔΕΥΑΑ:Επανέλεγχος για τη συνέχιση του κοινωνικού τιμολογίου

739

Κάθε χρόνο από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου γίνεται η κατάθεση των δικαιολογητικών για τον επανέλεγχο και τη συνέχιση του Κοινωνικού Τιμολογίου για το επόμενο έτος. (Έκπτωση 50% στο Λογαριασμό Ύδρευσης Αποχέτευσης).

Για φέτος αλλάζει ο τρόπος κατάθεσης των δικαιολογητικών.

Ο λόγος αλλαγής: Εξαιτίας των έκτακτων μέτρων για τον κωρονοϊό COVID-19 θέλουμε να προφυλάξουμε τους συμπολίτες μας λόγω της μεγάλης προσέλευσης και συνωστισμού στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ.

Γνωρίζοντας ότι στη ΔΕΥΑΑ εισέρχονται στον χώρο περιορισμένος αριθμός ατόμων, θα δημιουργηθεί μεγάλη αναμονή (ουρές) και ταλαιπωρία στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Τρόποι Κατάθεσης Δικαιολογητικών :

α) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση katanal@deyaalex.gr με αποδεικτικό ανάγνωσης (ως αποδεικτικό ότι τα κατέθεσαν). Μ’ αυτό τον τρόπο θα καταστεί άμεση επικοινωνία σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα. (π.χ. λανθασμένο έγγραφο, παράληψη εγγράφου κ.α.) με απάντηση στο e-mail.

β) Με αποστολή συστημένης επιστολής (για να έχει ο καταναλωτής αποδεικτικό) στην διεύθυνση: Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης Τμήμα Καταναλωτών
Δ. Σολωμού 24 Τ.Κ. 681 32 Αλεξανδρούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25510 24018 – Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών

Που θα βρει ο Καταναλωτής την Αίτηση και τα Δικαιολογητικά:

α) Είναι αναρτημένα στο επίσημο site της ΔΕΥΑΑ στο www.deyaalex.gr στο πεδίο «Δελτία Τύπου» στο άρθρο «Κοινωνικά Τιμολόγια επανέλεγχος»

β) Στην είσοδο των γραφείων της ΔΕΥΑΑ σε έντυπη μορφή.

Για πρώτη φορά ένταξη στο Κοινωνικό: Με την ίδια διαδικασία που ακολουθείτε και στον επανέλεγχο.