Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ανακατασκευάζει δύο γήπεδα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου

944

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με την πολύτιμη στήριξη της bwin ανακατασκεύασε πλήρως δύο γήπεδα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου, ενώ καλλώπισε τον προαύλιο χώρο του, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021.

Οι περίπου 160 μαθητές που φοιτούν στο ακριτικό Δημοτικό σχολείο της Βορειοανατολικής Ελλάδας, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παίζουν σε ολοκαίνουργια γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ-χάντμπολ. Στα δύο τερέν, συνολικού εμβαδού άνω των 600 τ.μ., επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις για τα τρία αθλήματα και εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός των παραπάνω γηπέδων ώστε να καταστούν χρηστικά.

Η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, δήλωσε: «Στόχος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι η δημιουργία ίσων ευκαιριών για τα παιδιά και τους νέους σε κάθε γωνιά της χώρας μας και ειδικότερα στις  ακριτικές  περιοχές. Ευχαριστούμε θερμά τη bwin, πολύτιμη αρωγό του έργου μας, που και αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις στους μαθητές του Διδυμοτείχου συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος των παιδιών  και των νέων της περιοχής».

Με τη σειρά του ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, Σταύρος Παπαμιχαήλ, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την πρωτοβουλία διότι στην περιοχή μας δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Ευελπιστούμε να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιου είδους ενέργειες σε άλλες σχολικές μονάδες. Ως Διευθυντής προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο για τα παιδιά του σχολείου κι ευχαριστώ πολύ πάλι όλους όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το Μαζί για το Παιδί:

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Αγ. Θωμά 14 Αθήνα 115 27 | Τηλ.: 210 7482690 |  Fax : 210 7482664 | E-mail: info@mazigiatopaidi.gr | http://www.mazigiatopaidi.gr| www.facebook.com/mazigiatopaidi |Twitter|Instagram: @mazigiatopaidi