Καταγγελία για ποντίκια σε παιδικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης

799
Η Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών  Καβαζίδου Σοφία και οι Προϊσταμένες των ΣΤ΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού  Σιτσανλή Ιωάννα, Η΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Γκαϊτατζή Χρυσούλα και Α΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Φερών Αλγιαννάκη Αλεξάνδρα,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ
την απαράδεκτη, ψευδή και αντισυναδελφική δήλωση του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης Παπαδόπουλου Δημητρίου, ότι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου είναι απαράδεκτοι και γεμάτοι ποντίκια.

ΟΥΔΕΝ  ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ
Ουδέποτε βρέθηκε ποντίκι σε τάξη Παιδικού Σταθμού και ειδικότερα στους συγκεκριμένους Παιδικούς Σταθμούς, όπως δηλώνουν κατηγορηματικά οι Προϊσταμένες τους.
Άλλωστε μόνο φέτος έγιναν ήδη τέσσερις (4 ) Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.
Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου, συντηρούνται και ανακαινίζονται συνεχώς, είτε με ιδίους πόρους είτε εκμεταλλευόμενοι όλα τα προγράμματα ΕΣΠΑ που αφορούν ανακαίνιση Παιδικών Σταθμών.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Δημοτικοί Παιδικοί φιλοξενούν πάνω από 500 παιδιά κάθε χρόνο.
Δυστυχώς μέλη του Συλλόγου, στο βωμό των εκλογικών αναμετρήσεων, έχουν το θράσος να στιγματίζουν με τον πιο απαράδεκτο τρόπο Δομές του Δήμου μας και να ακυρώνουν το έργο των συναδέλφων τους, με ψευδείς δηλώσεις.
Τίνος ιδιωτικά συμφέροντα εξυπηρετούν, προκειμένου να προβληθούν ;
Απαιτούμε από τον Σύλλογο να πάρει άμεσα θέση.
Δε γίνεται 2 ημέρες αφότου ξεκίνησε το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και δίνεται τιτάνιος αγώνας, από όλες τις Προϊσταμένες, στα γραφεία της Δ/νσης των Παιδικών Σταθμών, προκειμένου να βοηθήσουν τις μητέρες να πάρουν το Voucher του ΕΣΠΑ, να βγαίνει ο συγκεκριμένος συνάδελφος και να αμαυρώνει το έργο των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας, με τέτοιες δηλώσεις.
Όλο το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών είναι εξοργισμένο και περιμένει αποκατάσταση.

 

Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης
Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας

Καβαζίδου Σοφία