Αντίθετοι οι αγρότες με το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Ετοιμάζουν συλλαλητήριο στην Αλεξανδρούπολη

1093

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο -έκτρωμα της κυβέρνησης της Ν.Δ που επιχειρεί να βάλει νέα εμπόδια στους λαϊκούς αγώνες. Το νέο νομοσχέδιο βάζει στο στόχαστρο και τους αγώνες των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων.

Γνωρίζει καλά η κυβέρνηση, ότι οι συνέπειες που θα υπάρχουν από τη νέα κρίση στη ζωή όλων των λαϊκών στρωμάτων θα μεγαλώσουν τη δυσαρέσκεια προς αυτήν και την πολιτική της Ε.Ε. και μ ‘αυτό το νομοσχέδιο θέλει να προλάβει και να περιορίσει τις λαϊκές αντιδράσεις.

Εμείς, οι αγρότες που καθίσαμε πολλές φορές στο εδώλιο του κατηγορουμένου γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το βασικό όπλο όλων των κυβερνήσεων ( Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ) για να αντιμετωπίσουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ήταν η τρομοκρατία των αγροτοδικείων.

Όσο όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε συνεχώς διογκώνονται, ο μόνος δρόμος για να υπερασπιστούμε την ύπαρξη μας και τη ζωή των οικογενειών μας είναι να διαδηλώνουμε και να διεκδικούμε μαζικά και οργανωμένα με διαφόρους τρόπους. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να δώσουν δυναμικό παρόν στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιήσουν εργατικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι μαζικοί φορείς την Πέμπτη 9 Ιούλη και ώρα 20.00΄

Στην Αλεξανδρούπολη μπροστά στο Φάρο

Στην Ορεστιάδα στην κεντρική πλατεία

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ

5/7/2020